Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Κινητός... καρκίνος



Μεγαλύτερο κίνδυνο από το κάπνισμα και τον αμίαντο φαίνεται να συνιστούν για τη δημόσια υγεία τα κινητά τηλέφωνα! Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει έρευνα του γνωστού νευροχειρουργού Βίνι Κουράνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Ιντιπέντεντ».  Ο δρ. Κουράνα καλεί σε όσο το δυνατόν πιο περιορισμένη χρήση των κινητών και ζητεί από τις κυβερνήσεις να λάβουν άμεσα μέτρα, πριν να είναι αργά. Ο εξέχων επιστήμονας πιστεύει ότι υπάρχει απ’ ευθείας σχέση μεταξύ της χρήσεως κινητών τηλεφώνων και ανάπτυξης καρκίνου του εγκεφάλου. Η σχέση αυτή, σύμφωνα με τον δρ. Κουράνα, θα αποδειχθεί εντός της επομένης δεκαετίας, εάν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Από την άλλη μεριά, η Ένωση Παρόχων Κινητής Τηλεφωνίας της Βρετανίας απέρριψε τα συμπεράσματα της έκθεσης, χαρακτηρίζοντάς τα ως «επιλεκτική ανάγνωση επιστημονικών μελετών από ένα άτομο, που καταλήγει σε συμπεράσματα, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με αυτά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και περισσοτέρων των 30 άλλων επιστημονικών ερευνών».

Πηγή: cosmo.gr



Δείτε, με την τεχνολογία P2P Tv, αγώνες Champions League αλλά και παιχνίδια από διάφορα πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως και αγώνες NBA, Baseball, Tennis κ.ά. Πληροφορίες για το πρόγραμμα των αγώνων καθώς και το κανάλι στο οποίο θα προβάλλονται θα τα βρείτε στο myp2p.eu.
Για Ubuntu Linux κατεβάστε την εφαρμογή από το παρακάτω link ενώ για την έκδoση των Windows αλλά και πακέτα rpm επισκεφτείτε το site του sopcast κάνωντας κλικ εδώ. Το gsopcast 0.4 περιέχει την τελευταία έκδoση του sp-sc (3.0.1).
Στην καρτέλα config μπορείτε να διαλέξετε με ποιόν player θέλετε να αναπαράγετε το κανάλι που έχετε επιλέξει. Προεπιλεγμένος είναι ο mplayer, αλλά αν για παράδειγμα θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον VLC Media Player γράφουμε vlc.

Download το πρόγραμμα από το Rapidshare:
| Gsopcast Ubuntu|

Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Sparta: Fate of Hellas "Pc DVD Rom"



Το Sparta είναι ένα Real Time Strategy παιχνίδι με μοναδικό gameplay. Δίνεται η δυνατότητα στον παίκτης να συγκεντρώσει τα όπλα που θα διαθέσει στους πολεμιστές του για να ξεκινήσουν οι μάχες.
Αυτό βέβαια καθιστά μια ακριβή εκστρατεία. Τα όπλα κοστίζουν, αλλά υπάρχει μια εναλλακτική λύση ώστε να αποφύγεις ένα μεγάλο κόστος. Μπορείς να βάλεις τους πολεμιστές σου να τα κλέψουν από τους αντιπάλους ή από τους νεκρούς συμπολεμιστές τους.
Το Sparta διαθέτει τρεις κατηγορίες στρατού με ιδιαίτερα στοιχεία η κάθε μια. Η πρώτη κατηγορία είναι αυτή του "φτερού". Η στρατία είναι ελαφρώς οπλισμένη με δυνατότητα να κινείται εύκολα και να πετυχαίνει τους στόχους της.
Η δεύτερη κατηγορία είναι οι πολεμιστές "μεσαίας" κατηγορίας. Είναι καλύτερα οπλισμένοι οπότε και πιο αποτελεσματικοί και ανασυντάσσονται γρήγορα. Τέλος είναι η κατηγορία "βαρέων". Η αφρόκρεμα του στρατεύματος... είναι βαριά οπλισμένοι με μικρότερη άνεση στην κίνηση αλλά με θανατηφόρα χτυπήματα. Ποιος θα μπορέσει να αντισταθεί στον στρατό σου;

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |



Το CloneCD είναι το ιδανικό εργαλείο δημιουργίας εφεδρικών αντιγράφων δίσκων μουσικής ή δεδομένων, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι προστατευμένοι από αντιγραφή. Μέσα από το πολυβραβευμένο περιβάλλον εργασίας του CloneCD μπορείτε να αντιγράψετε σχεδόν κάθε CD με ελάχιστες μόνο κινήσεις!
Από την έκδοση 5.0, το CloneCD έχει τη δυνατότητα να αντιγράφει όχι μόνο δίσκους CD αλλά και όλους τους τύπους DVD όπως DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD+R Dual Layer και DVD-RAM. Τα αντίγραφα των ταινιών που παράγει είναι ακριβή, δε γίνεται καμία επανακωδικοποίηση (συμπίεση). Όμως, οι προστατευμένες ταινίες DVD χρειάζονται και το AnyDVD, που θα το βρείτε εδώ, για να αντιγραφούν.
Το CloneCD συνεργάζεται και με άλλους τύπους αρχείων όπως .iso και .udf, ενώ αντιγράφει δίσκους CD/DVD προστατευμένους με το νέο SafeDisc 3. Το CloneCD σας επιτρέπει να δημιουργήσετε άριστα αντίγραφα 1:1 των πολύτιμων πρωτότυπων δίσκων σας.

Download το πρόγραμμα από το Rapidshare:
| CloneCD 5.3 |



Το CloneDVD 2 αντιγράφει ταινίες δημιουργώντας αντίγραφα με απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, είτε πρόκειται για τον κύριο τίτλο είτε για ολόκληρο το DVD. Η συμπίεση γίνεται από το CloneDVD με ασύγκριτη ποιότητα και ταχύτητα χάρη σε μια ειδική τεχνολογία επανακωδικοποίησης, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τον ήχο και τη γλώσσα της προτίμησής σας καθώς και το τελικό μέγεθος της ταινίας. Απλός ακόμη και για τους αρχάριους, ο μοναδικός βοηθός του θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις, να επιλέξετε τα μέρη που θα συμπεριλάβετε ή και να περικόψετε μεμονωμένα μέρη.

Να θυμάστε ότι, για να αντιγραφούν οι προστατευμένες ταινίες DVD, χρειάζεται και το AnyDVD που θα το βρείτε εδώ.

Download το πρόγραμμα από το Rapidshare:
| CloneDVD 2.9 |



Το "Last Night" είναι το έκτο studio album του Moby και κυκλοφορεί στις 31 Μαρτίου 2008. Το εν λόγω album ηχογραφήθηκε σε studio στο σπίτι του Moby στο Μανχάταν και πίσω από την παραγωγή του βρίσκεται, εκτός από τον Moby, και ο Dan Crech - Maguerat που έχει συνεργαστεί με Radiohead και Scissor Sisters. Το "Last Night" έχει συμμετοχές από τον rapper MC Grandmaster Caz, την Sylvia από τους Kudu, τον MC Aynzli, τον Smokey και τον S.O Simple από το νιγηριανό hip hop group "419 Squad".
Ο Moby είπε για το νέο του αυτό album "έχει ένα πολύ πιο dance και ηλεκτρονικό ύφος από τα προηγούμενα albums μου και μάλλον αυτό είναι αποτέλεσμα των πολλών dj sets που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό. Επίσης έχει πολύ ενδιαφέροντες guest vocalists. Ο αγαπημένος μου είναι ο rapper στο "I Love To Move In Here". Λέγεται Grandmaster Caz και ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έγραψαν το "Rapper's Delight". Ραπάρει από το 1975 και χαίρομαι πολύ που συμμετέχει στο album".

Download το album από το:
| The Pirate Bay [Torrent] |

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Terminator: The Sarah Connor Chronicles "Season 1 Episodes 1 - 9"



 Η σειρά The Sarah Connor Chronicles έχει ξεκινήσει την προβολή της από τις 14 Ιανουαρίου 2008 και θα προβληθούν τα 13 επεισόδια της μέχρι τις 7 Απριλίου. Τα γεγονότα που εκτυλλίσονται σε αυτή τοποθετούνται χρονικά ένα χρόνο μετά το Terminator 2. Η σειρά θα πάρει τη θέση του Prison Break που θα επιστρέψει στις 14 Απριλίου.

Αφηγείται την ιστορία της Sarah Connor και του γιου της John Connor μετά το τέλος της ιστορίας του, που προσπαθούν να μην εντοπιστούν από την κυβέρνηση όσο σχεδιάζουν την καταστροφή του δικτύου Σκάινετ ελπίζοντας να αποτρέψουν την καταστροφή της Γης.
 
Ηθοποιοί: Lena Headey, Thomas Dekker, Summer Glau, Richard T. Jones, Dean Winters, Brian Austin Green, Garret Dillahunt, Kristina Apgar, Jonathan Sadowski, Matt McColm, Luis Chávez
Βαθμολογία: -/10 [iMDB]

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Nero Burning ROM 3.5 - Ubuntu Linux



Σε σχέση με τις λιτές προηγούμενες εκδόσεις για Linux, το νέο NeroLinux διαθέτει ένα καινούργιο interface και υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες που προσφέρονται και στα Windows. Μπορεί να γράψει οπτικά μέσα Blue Ray και HD DVD, ενώ υποστηρίζει πλήρως χαρακτήρες Unicode και πλατφόρμες 64bit. Σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις υποστηριζόμενες διανομές, η εταιρεία αποκρίθηκε ότι το NeroLinux 3 θα λειτουργεί σε όλες τις σύγχρονες διανομές – εκτός εάν αυτές είναι πολύ "περίεργες".

Download το πρόγραμμα από το Rapidshare:
| Nero 3.5 Ubuntu |



Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα αναπαραγωγής DVD, ωστόσο η ανανεωμένη έκδοση κάνει πολλά περισσότερα από αυτό. Καταρχάς προσφέρει δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-Ray δίσκων και High Definition DVDs. Επιπλέον υποστηρίζει τα πρότυπα Dolby Digital Plus και DTS-HD ενώ υποστηρίζεται το UPnP για αναπαραγωγή των ταινιών στο οικιακό σας δίκτυο. Στο πακέτο θα βρείτε ακόμα επιπλέον χαρακτηριστικά καθώς και DVD utilities...

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Download το πρόγραμμα από το The Pirate Bay [Torrent]:
| PowerDVD Ultra 7.3 |



Το AnyDVD HD διατηρώντας τη λειτουργικότητα του AnyDVD, προσφέρει πλήρη υποστήριξη για το HD-DVD (High Definition DVD) & Blu-Ray και φυσικά αποκρυπτογράφηση των ταινιών HD-DVD.
Σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε ταινίες σε οθόνη με ψηφιακή σύνδεση, χωρίς όμως να είναι απαραίτητο ούτε η κάρτα γραφικών ούτε η οθόνη να είναι συμβατές με HDCP. Έτσι γλυτώνετε αρκετά χρήματα, αφού αποφεύγετε να αγοράσετε καινούριες και ακριβές συσκευές. Απίθανο!
Το AnyDVD HD είναι εφοδιασμένο με έναν UDF 2.5 file ripper, απαλλάσοντάς σας από την εγκατάσταση αντίστοιχου εργαλείου 3ου κατασκευαστή στα Windows XP.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Download το πρόγραμμα από το Rapidshare:
| AnyDVD HD 6.4 |



Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο κανόνας «ο,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει» και μάλιστα με αρκετά γρήγορους ρυθμούς.
H εταιρία Slysoft έχει αποδείξει κατά καιρούς ότι με τα προγράμματά της μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει τα δικά του αντίγραφα ασφαλείας, από κάθε μορφής πηγή. Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση της εταιρίας, η νέα έκδοση του προγράμματός της AnyDVD HD θα μπορεί να παρακάμπτει ακόμα και το πιο πρόσφατο σύστημα ασφαλείας της Sony για το Blu-ray, το BD+.
O χρήστης θα χρειάζεται απλά να εισάγει στo Blu-ray drive του PC του την ταινία που επιθυμεί και να μεταφέρει αυτούσια τα δεδομένα σε ένα σκληρό δίσκο, αχρηστοποιώντας παντελώς τα software locks της κατασκευάστριας εταιρίας. Αξίζει να θυμίσουμε δε πως το Blu-ray Association ήταν ιδιαίτερα υπερήφανο πως το BD+ θα προστατέψει τη βιομηχανία από την αντιγραφή.

Πηγή: cosmo.gr

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Lost "Οι Αγνοούμενοι" Season 4 Episode 8



Ο Kevin Johnson ή όπως είναι γνωστός ως Michael Dawson είναι το κεντρικό πρόσωπο του 8ου επεισοδίου. Υπάρχουν πολλά flash backs που μας δείχνουν πως κατέληξε ο Μάικλ στο καράβι και πιστέψτε με οι προβλέψεις όλων περί αυτού έπεσαν έξω. Βέβαια, υπάρχουν και ορισμένα ανεξήγητα πράγματα που συμβαίνουν, αλλά για όλα θα υπάρξει μια εξήγηση.

Σκηνοθεσία: Stephen Williams
Ηθοποιοί: Matthew Fox, Evangeline Lilly, Naveen Andrews, Terry O'Quinn, Josh Holloway, Emilie de Ravin, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Jorge Garcia, Dominic Monaghan
Βαθμολογία: 9,0/10 [iMDB]

Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

LimeWire 4.16 Pro



Με το Limewire όχι μόνο μπορείτε να μεταφορτώσετε αρχεία mp3, όπως γίνεται συνήθως, μπορείτε να μεταφορτώσετε ταινίες, προγράμματα, εικόνες, παιχνίδια, κτλ. Επίσης, μας προσφέρει την επιλογή να αναζητήσουμε πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα από τα ευκολότερα στη χρήση προγράμματα λόγω της αυξημένης συμβατότητάς του. Έχει τη δυνατότητα αυτόματης συνέχισης της μεταφόρτωσης που διακόπηκε και τη μεταφόρτωση αρχείων από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα, αυξάνοντας έτσι την ταχύτητα μεταφόρτωσης.

Download το από το Rapidshare:
| LimeWire 4.16 Pro Windows |



Με το Limewire όχι μόνο μπορείτε να μεταφορτώσετε αρχεία mp3, όπως γίνεται συνήθως, μπορείτε να μεταφορτώσετε ταινίες, προγράμματα, εικόνες, παιχνίδια, κτλ. Επίσης, μας προσφέρει την επιλογή να αναζητήσουμε πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα από τα ευκολότερα στη χρήση προγράμματα λόγω της αυξημένης συμβατότητάς του. Έχει τη δυνατότητα αυτόματης συνέχισης της μεταφόρτωσης που διακόπηκε και τη μεταφόρτωση αρχείων από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα, αυξάνοντας έτσι την ταχύτητα μεταφόρτωσης.

Download το από το Rapidshare:
| LimeWire 4.16 Pro |



Το προγραμματάκι αυτό δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις αφού το όνομά του τα λέει όλα, κάνει τα πειρατικά Micro$oft Windows XP να "φαίνονται" γνήσια! Σας επιτρέπει δηλαδή να κάνετε τις αναβαθμίσεις από το Windows Update και το Microsoft Update αλλά και να κατεβάζετε από το Microsoft Download Center προγράμματα τα οποία απαιτούν εξακρίβωση της γνησιότητας του λειτουργικού, όπως το Media Player.
Η εγκατάστασή του είναι πολύ εύκολη, απλά αποσυμπιέστε το αρχείο που μπορείτε να κατεβάσετε από το παρακάτω link  και εκτελέστε το αρχείο install.bat.

Download το πρόγραμμα από το Rapidshare:
| Windows Genuine Advantage Crack |



Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση τη SCEE, η αναβάθμιση v2.20 για το PS3, η οποία θα διατεθεί στα τέλη Μαρτίου, αναμένεται να προσφέρει σημαντικές προσθήκες στο εν λόγω σύστημα και κυρίως σε ό,τι αφορά στις Blu-ray ταινίες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα προστεθεί η υπηρεσία Blu-ray Disc Profile 2.0 (γνωστό ως BD-Live), η οποία θα μας επιτρέπει να κατεβάζουμε επιπλέον υλικό για διάφορες ταινίες, που, φυσικά, θα την υποστηρίζουν. Επιπροσθέτως, θα μας δίνεται η δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να κατεβάζουμε έξτρα σκηνές, ταινίες μικρού μήκους, υπότιτλους, καθώς και ringtones, τα οποία, φυσικά, θα μπορούν να σταλούν σε κινητά.
Αν και δεν έχουν δοθεί πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τα παιχνίδια που θα μπορούμε να κατεβάσουμε από αυτήν την υπηρεσία, έγινε γνωστό ότι θα επιτρέπουν online αναμετρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το update θα καταλαμβάνει 1 GB, ενώ διάφορες ταινίες που θα υποστηρίζουν τη BD-Live αναμένεται να εκδοθούν τον ερχόμενο μήνα. Εκτός της παραπάνω υπηρεσίας, οι υπόλοιπες προσθήκες της V2.20 αναβάθμισης είναι οι εξής:

- Δυνατότητα να μεταφέρουμε φωτογραφίες ή μουσική μεταξύ των PSP και PS3
- Δυνατότητα να συνεχίσουμε να βλέπουμε τις ταινίες από το σημείο που τις σταματήσαμε, ακόμα και όταν τις επανατοποθετήσουμε στο σύστημα
- Θα γίνει εφικτή η χρήση του PSP ως ασύρματο χειριστήριο, επιτρέποντάς μας να ακούμε μουσική στο PS3
- Ο internet browser του PS3 θα βελτιωθεί, έτσι ώστε η ταχύτητά του να αυξηθεί, αλλά και να μας επιτρέπει να βλέπουμε απ’ ευθείας τα βίντεο που βρίσκονται στις διάφορες σελίδες, δεδομένου, φυσικά, ότι αυτή η δυνατότητα υποστηρίζεται από την εκάστοτε ιστοσελίδα
- Θα μπορούμε, πλέον, να βλέπουμε τους τύπους αρχείων DivX και WMA, που ξεπερνούν το μέγεθος των 2 GB
- Η επιλογή «Mosquito Noise Reduction» θα τοποθετηθεί στο μενού AV setting του control panel για τον DVD/BD player, η οποία θα βελτιώνει την εικόνα στην αναπαραγωγή ταινιών.

Πηγή: gameover.gr



Ο Έρικ, ένας ανερχόμενος αθλητικός δημοσιογράφος, σώζει έναν άστεγο ηλικιωμένο από τα χέρια μιας συμμορίας. Εντυπωσιασμένος από τις αντοχές του γέρου, ανακαλύπτει ότι δεν είναι άλλος από το θρυλικό πρωταθλητή του μποξ, Μπομπ Σάτερφιλντ, που μέχρι εκείνη τη μέρα όλοι θεωρούσαν νεκρό.rnΟ δαιμόνιος νεαρός δημοσιογράφος αναλαμβάνει να βγάλει τον πρωταθλητή από την αφάνεια και να τον επαναφέρει στο προσκήνιο, κερδίζοντας ταυτόχρονα και την προσωπική του καταξίωση απέναντι στο επικριτικό βλέμμα του πατέρα του.

Σκηνοθεσία: Rod Lurie
Ηθοποιοί: Samuel L. Jackson, Josh Hartnett, Kathryn Morris, Dakota Goyo, Alan Alda, Rachel Nichols
Βαθμολογία: 7.3/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video

The Counterfeiters (Die Falscher) DVD Rip



Μετά το «Οι Ζωές Των Άλλων» που είχε διακριθεί πέρυσι στην κατηγορία του καλύτερου ξενόγλωσσου φιλμ μια ιστορία πλαστογράφων στη ναζιστική Γερμανία της δεκαετίας του '30 έβαλε ξανά την Ευρώπη στον «χάρτη» του Χόλιγουντ.Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Salomon Sorowitsch, ο οποίος αφού βρέθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης το 1944, συμφώνησε να βοηθήσει τους Ναζί σε μια οργανωμένη επιχείρηση παραχάραξης που στήθηκε για να βοηθήσει οικονομικά τον πόλεμο.

Σκηνοθεσία: Stefan Ruzowitzky
Ηθοποιοί: Veit Stübner, Lenn Kudrjawizki
Βαθμολογία: 7.7/10 [iMDB]


---------------------------------------------------------o---------------------------------------------------------

Assembly (Ji jie hao) DVD Rip



Mια άριστη στρατιωτική υπερπαραγωγή που να υπενθυμίσει στους περισσότερους το Save Private Ryan "Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν".
Ο Guzidi, ένας ορφανός που κατατάχθηκε στο στρατό, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσουν οι 47, παραμελημένοι, νεκροί σύντροφοί του την αναγνώριση για τη συμβολή τους στον πόλεμο. Η εμμονή του αυτή μπορεί να δικαιολογηθεί αν κάποιος ανατρέξει στο παρελθόν του και δει τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε και έμαθε πως ποτέ δεν πρέπει να αφήνει πίσω τους νεκρούς αν δεν αποκατασταθεί πρώτα το όνομά τους.

Σκηνοθεσία: Xiaogang Feng

Ηθοποιοί: Chao Deng, Heng Fu, Jun Hu
Βαθμολογία: 7.7/10 [iMDB]


---------------------------------------------------------o---------------------------------------------------------

City Of Men (Cidade dos Homens) DVD Rip


Η ταινία ακολουθεί δύο φιλαράκια, τον Acerola και τον Laranjinha λίγο πριν γίνουν 18 χρονών. Ο Laranjinha ψάχνει τα ίχνη του πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, ενώ ο Acerola είναι ήδη πατέρας και προσπαθει να μεγαλώσει το παιδί του. Η μοίρα θα φέρει τους δύο φίλους σε αντίπαλα στρατόπεδα συμμοριών, ενώ η φιλία τους θα δοκιμαστεί κι από ένα μυστικό από το παρελθόν.

Σκηνοθεσία: Paulo Morelli
Ηθοποιοί: Douglas Silva, Darlan Cunha, Jonathan Haagensen, Rodrigo dos Santos
Βαθμολογία: 7.4/10 [iMDB]

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U

---------------------------------------------------------o--------------------------------------------------------- 

Inside (À l'intérieur) DVD Rip


Μια εγκυμονούσα γυναίκα στη Γαλλία του σήμερα, περνάει τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά χωρίς τον πρόσφατα χαμένο σύζυγό της. Μια νύχτα πριν γεννήσει, η πόρτα χτυπά και η γυναίκα που της ζητά να ανοίξει, έχει έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό στο μυαλό της: να της πάρει το αγέννητο παιδί. Και είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

Σκηνοθεσία: Alexandre Bustillo, Julien Maury
Ηθοποιοί: Béatrice Dalle, Alysson Paradis, Nathalie Roussel, François-Régis Marchasson, Jean-Baptiste Tabourin
Βαθμολογία: 7.1/10 [iMDB]



Ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρτί αποκαλύφθηκε για τη φετινή πορεία του Xbox 360, διά στόματος Cliff Bleszinski (lead designer της Epic Games) και στο πλαίσιο της GDC, το οποίο αφορά στην επισημοποίηση της ανάπτυξης του Gears Of War 2, κάτι που δεν αποτελεί φυσικά ιδιαίτερη έκπληξη, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να έχει οριστεί για τον Νοέμβριο.
Ο Cliffy Bleszinski υποσχέθηκε πως θα είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από ό,τι το πρώτο μέρος, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ουσιαστικά ως το χτίσιμο μίας βάσης για τα sequel. Λίγο πριν την παραπάνω ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση μίας αναβαθμισμένης έκδοσης της Unreal Engine 3 από τον Tim Sweeney (κύριο δημιουργό της εν λόγω μηχανής γραφικών), η οποία πιθανότατα να χρησιμοποιείται στο Gears Of War 2, αν και αυτό δεν έγινε σαφές.
Η νέα αυτή έκδοση θα προσφέρει, ανάμεσα σε άλλες βελτιώσεις, καλύτερα εφέ σκιών, περισσότερη ευκρίνεια, βελτιωμένους φωτισμούς, περιβάλλοντα τα οποία δύναται να καταστραφούν σε μεγάλο βαθμό και τη δυνατότητα να απεικονίσει πολλούς περισσότερους χαρακτήρες.

Πηγή: gameover.gr



Το emesene είναι ένας ανοικτού κώδικα instant messaging client, και είναι ένας "κλώνος" του Windows Live Messenger.
Ο στόχος του είναι να προσφέρει τις δυνατότητες του επίσημου Windows Live client σε μία απλούστερη, καθαρότερη και ευκολότερη στη χρήση εφαρμογή.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο website εδώ.

Για εγκατάσταση στα Ubuntu:

Σύστημα -> Διαχείρηση συστήματος -> Synaptic Package Manager

Στο μενού διαλέγουμε: Ρυθμίσεις -> Repositories και στην καρτέλα Λογισμικό Τρίτων προσθέτουμε τις παρακάτω γραμμές:

deb http://apt.emesene.org/ ./
deb-src http://apt.emesene.org/ ./


Πατάμε κλείσιμο και μετά ανανέωση. Στη συνέχεια ψάχνουμε το πακέτο emesene και το εγκαθιστούμε ή για πιο γρήγορα κλείνουμε το Synaptic και γράφουμε στο τερματικό:

sudo apt-get install emesene

Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

BsPlayer 2.27 PRO



"The best player for DivX movies, with subtitle support, in Windows"

Ο BSplayer είναι ένας από του πιο δημοφιλείς multimedia players που κυκλοφορούν. Μπορεί να αναπαράγει πληθώρα τύπων αρχείων βίντεο και ήχου. Μπορείτε επίσης να φορτώσετε και αρχεία υποτίτλων .srt για να τους αναπαράγετε μαζί με το αρχείο .avi ενός βίντεο.
Οι τύποι αρχείων που υποστηρίζει ο BSplayer για βίντεο είναι τα divx, avi, mpeg 1, mpeg 2, xvid, 3ivx, ogm, matroska, asf, wmv, DV, m1v, m2v, mov, mp4, mpv, QT, rm, SWF, vob και για ήχο τα wav, mpa, mp1, mp2, mp3, ogg, aac, ac3, aif, ram, wma.

Download τον BsPlayer 2.27 PRO από:
| Rapidshare |

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Lost "Οι Αγνοούμενοι" Season 4 Episodes 1-7



Το Lost ανανεώθηκε και για τέταρτη χρονιά, όπως ήταν αναμενόμενο. Παρόλο που υπάρχει μία πτώση στην τηλεθέαση, αυτή βρίσκεται μέσα στα πλαίσια που είχε προβλέψει η ΑΒC. Η ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται σε νέους τομείς και νέες διαστάσεις κορυφώνοντας ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον. Ταξίδια στον χρόνο, άλλοι “άλλοι”, η μυστηριώδης εμφάνιση του πατέρα του Locke στο νησί… Που οδηγούν όλα αυτά; Πως θα τελειώσει;

Σκηνοθεσία: J.J. Abrams, Jeffrey Lieber, Damon Lindelof
Ηθοποιοί: Matthew Fox, Evangeline Lilly, Naveen Andrews, Terry O'Quinn, Josh Holloway, Emilie de Ravin, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Jorge Garcia, Dominic Monaghan
Βαθμολογία: 9,0/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video

Torrent:
Download την σειρά από το The Pirate Bay
|Episode 1| |Episode 2| |Episode 3|
|Episode 4| |Episode 5| |Episode 6| |Episode 7|

Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Rapidshare



Ο Ντέιβιντ είναι ένας έφηβος μεγαλωμένος σε άσχημο οικογενειακό περιβάλλον, που ανακαλύπτει πως έχει μια μοναδική ιδιότητα: μπορεί να τηλεμεταφέρεται από το ένα μέρος στο άλλο. Μπορεί να δει δέκα ηλιοβασιλέματα την ίδια μέρα, να βρεθεί από τη Ρώμη στο Τόκιο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τα πράγματα όμως θα πάρουν για αυτόν μια θανάσιμη τροπή, όταν αρχίζει να τον κυνηγά μια μυστική υπηρεσία και ο Ντέιβιντ ανακαλύπτει ότι αποτελεί τον παίκτη - κλειδί σε έναν πανάρχαιο πόλεμο, άγνωστο στο ανθρώπινο είδος...

Σκηνοθεσία: Doug Liman
Ηθοποιοί: Hayden Christensen, Samuel L. Jackson, Diane Lane, Jamie Bell, Rachel Bilson, Michael Rooker, Kristen Stewart, Teddy Dunn
Βαθμολογία: 6.0/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video



Το "Seven Kingdoms: Conquest" είναι ένα Real Time Strategy game που εξερευνεί 6.000 χρόνια ανθρώπινης ιστορίας. Η εκστρατεία αρχίζει στη Μέση Ανατολή το 3.000 Π.Χ. Συνεχίζει με βήματα 1.000 ετών και καταλήγει στην Ευρώπη το 1 Μ.Χ. και επεκτείνεται έπειτα σε μία παγκόσμια κλίμακα καθώς φτάνει στις σύγχρονες εποχές από το 2.000 Μ.Χ. και μετά.
Η ιστορία μπορεί να παιχτεί και από τις δύο πλευρές, ως δαίμονες ή ως άνθρωποι. Η πλευρά της ανθρώπινης ιστορίας εξιστορεί το πως μια αρχαία μυστική κοινωνία, γνωστή ως Illuminati, κατόρθωσε να συντηρήσει τη μαγεία και τη γνώση σε μια φαινομενικά ατελείωτη προσπάθεια να σταματήσει την εισβολή των δαιμόνων στον κόσμο μας κάθε 1.000 χρόνια. Η ιστορία των δαιμόνων είναι αρκετά διαφορετική. Οι δαίμονες είναι υπομονετικά πλάσματα. Όταν ανακαλύπτουν τη γη, καταστρώνουν ένα μακρόχρονο και σκληρό σχέδιο για να μας αιχμαλωτίσουν.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι & το crack |



Κυκλοφόρησε η έκδοση του Skype 2.0 για Linux του οποίου η βασική διαφορά με την προηγούμενη έκδοση είναι η υποστήριξή για βίντεο κλήση. Το Skype για Linux συνεχίζει συνεχώς να αναπτύσσεται και να βελτιώνεται, και κάθε καινούρια έκδοση ελαχιστοποιεί τα χαρακτηριστικά που του λείπουν σε σχέση με την αντίστοιχη έκδοση για Windows. Η μεγάλη προσθήκη σε αυτή την έκδοση είναι η δυνατότητα βίντεο κλήσης. 

Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Lost Via Domus "Pc DVD-Rom"



Λίγοι είναι αυτοί που δεν ξέρουν τη σειρά Lost. Εδώ και 3 σεζόν έχει κατακτήσει κοινό και κριτικούς σε όλο τον κόσμο, έχει βραβευτεί με πολλά ΕΜΜΥ και έχει δημιουργήσει μια παραφιλολογία για το σενάριό της και τους χαρακτήρες της ξεπερνώντας τα αντίστοιχα επιτεύγματα του X-Files. Το παιχνίδι που μας φέρνει η Ubisoft δεν είναι απλώς μια αναφορά στο τι έχει γίνει αλλά μας γνωρίζει με έναν νέο χαρακτήρα, με τη δική του ιστορία. Στο παιχνίδι θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με τους διάσημους χαρακτήρες του Lost, θα επισκεφτείτε θρυλικά μέρη από τη σειρά, θα παλέψετε με το νησί και θα λύσετε γρίφους που έχουν μείνει αναπάντητοι. Κάθε σας βήμα θα προσθέτει ακόμα ένα κομμάτι στο συνολικό παζλ του Lost, και θα σας κρατήσει συντροφιά παράλληλα με την τέταρτη σεζόν που ξεκίνησε στις 31/01/08.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Unlocker |

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Assassin's Creed "Pc Dual Layer DVD-Rom"



Με δεκάδες βραβεία τα τελευταία δύο χρόνια, αμέτρητες παρουσιάσεις, ένα σενάριο για ταινία που ετοιμάζεται ήδη και με προπαραγγελίες που φέρνουν ίλιγγο, το Assassin's Creed δεν χρειάζεται συστάσεις. Ταξιδέψτε στις Σταυροφορίες και λύστε το μυστήριο των Ασασσίνων, μιας ιερής ομάδας με απώτερο σκοπό να σταματήσει τους αιματοβαμμένους πολέμους. Διασχίστε την Ιερή Γη και επισκεφτείτε από την Acre μέχρι και την Ιερουσαλήμ που είναι βασισμένες στις πραγματικές πόλεις μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Σκηνοθετήστε τις δολοφονίες σας, εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις σας για να σκαρφαλώσετε και να εντοπίσετε τα καλύτερα σημεία επίθεσης και συνεργαστείτε με το λαό αλλά και με τις μυστικές ομάδες για να ολοκληρώσετε το σκοπό σας. Η πιο μεγάλη έκταση που έχει ποτέ δημιουργηθεί σε παιχνίδι είναι γεγονός. Πάρτε κι εσείς μέρος στην επανάσταση των videogames.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |



Μετά το θάνατο του πατέρα τους και την εξαφάνιση της μητέρας τους, τρία αδέρφια ξεκινούν ένα ταξίδι στη μυστηριώδη Ινδία. Το ταξίδι πραγματοποιείται με τρένο κι έχει οργανωθεί από τον μεγαλύτερο αδερφό, ο οποίος θέλει με τον τρόπο αυτό να αναθερμάνει τις σχέσεις ανάμεσά τους. Όταν όμως η συμπεριφορά τους καταλήγει στο να εκδιωχθούν από το τρένο, τα τρία αδέρφια θα αναγκαστούν να ανακαλύψουν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζονταν για τον εαυτό τους αλλά και για την Ινδία.

Σκηνοθεσία: Wes Anderson
Ηθοποιοί: Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman, Amara Karan, Wallace Wolodarsky, Waris Ahluwalia, Irfan Khan
Βαθμολογία: 7.7/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video -Soon-



Ύστερα από μια σφοδρή καταιγίδα, ο καλλιτέχνης Ντέιβιντ Ντρέιτον και οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης θα έρθουν αντιμέτωποι με μια άγρια επίθεση πλασμάτων που τριγυρνούν προς αναζήτηση της λείας τους εν μέσω πυκνής ομίχλης! Οι φήμες που ακούγονται στην περιοχή σχετικά με την εμφάνιση των πλασμάτων κάνουν λόγο για ένα πείραμα που διεξάγεται σε μια γειτονική στρατιωτική βάση. Έχοντας βρει καταφύγιο σε ένα τοπικό σούπερ-μάρκετ, ο Ντρέιτον και οι υπόλοιποι κάτοικοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν έναν εχθρό που... δεν μπορούν ούτε καν να δουν!

Σκηνοθεσία: Frank Darabont
Ηθοποιοί:Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden, Andre Braugher, Toby Jones, William Sadler, Jeffrey DeMunn
Βαθμολογία: 7.7/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video



Νέα φυλακή! Νέα Απόδραση! Ο Μάικλ Σκόφιλντ ξανά στη φυλακή, αυτή τη φορά στη Σόνα στον Παναμά. Μια φυλακή στην οποία δεν υπάρχουν φύλακες αλλά τους κανόνες τους βάζουν οι τρόφιμοι και οι ίδιοι φροντίζουν να τηρούνται. Διάφορα γεγονότα αναγκάζουν τον Μάικλ να ξαναβγεί... Μόνη του βοήθεια ο αδερφός του, Λίνκολν Βάροους, που προσπαθεί να τον βγάλει έξω με νόμιμους και μη τρόπους όπως και παλιοί γνώριμοι από το Φοξ Ρίβερ που κατέληξαν στη Σόνα αλλά και νέοι σύμμαχοι...

Σκηνοθεσία: Paul Scheuring
Ηθοποιοί: Dominic Purcell, Wentworth Miller, William Fichtner, Wade Williams, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Chris Vance, Robert Wisdom, Jodi Lyn O'Keefe, Marshall Allman
Βαθμολογία: 9.2/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, 5, video

Torrent:
Download την σειρά από το The Pirate Bay
|Episodes 1-8|
|Episode 9|
|Episode 10|
|Episode11|
|Episode 12|
|Episode 13|

Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Rapidshare



Τα παιδιά θέλουν απλά να παίξουν. Το ίδιο επιθυμεί και ο πανέξυπνος σκηνοθέτης του "Ορφανοτροφείου". Μια μακάβρια ιστορία φαντασμάτων που ταρακουνάει τα θεμέλια του είδους "στοιχειωμένο σπίτι" και βρίσκει θαμμένο ολόφρεσκο (κινηματογραφικό) ψητό. Μια τρομακτικότερη παραλλαγή του "The Others", αυτό το πορτραίτο μητρικής τρέλας θ' αποτελέσει σημείο αναφοράς για το σινεμά του είδους, αναδεικνύοντας το εντυπωσιακό ταλέντο του πρωτοεμφανιζόμενου Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα, αλλά και το αλάνθαστο μάτι του παραγωγού Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο. Η ταινία θα βγει στις ΗΠΑ από την Picturehouse, την εταιρεία που διένειμε και τον "Λαβύρινθο του Πάνα".

Σκηνοθεσία: Juan Antonio Bayona
Ηθοποιοί: Belén Rueda, Fernando Cayo, Geraldine Chaplin, Montserrat Carulla, Roger Príncep, Mabel Rivera
Βαθμολογία: 7.9/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video