Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Sparta: Fate of Hellas "Pc DVD Rom"



Το Sparta είναι ένα Real Time Strategy παιχνίδι με μοναδικό gameplay. Δίνεται η δυνατότητα στον παίκτης να συγκεντρώσει τα όπλα που θα διαθέσει στους πολεμιστές του για να ξεκινήσουν οι μάχες.
Αυτό βέβαια καθιστά μια ακριβή εκστρατεία. Τα όπλα κοστίζουν, αλλά υπάρχει μια εναλλακτική λύση ώστε να αποφύγεις ένα μεγάλο κόστος. Μπορείς να βάλεις τους πολεμιστές σου να τα κλέψουν από τους αντιπάλους ή από τους νεκρούς συμπολεμιστές τους.
Το Sparta διαθέτει τρεις κατηγορίες στρατού με ιδιαίτερα στοιχεία η κάθε μια. Η πρώτη κατηγορία είναι αυτή του "φτερού". Η στρατία είναι ελαφρώς οπλισμένη με δυνατότητα να κινείται εύκολα και να πετυχαίνει τους στόχους της.
Η δεύτερη κατηγορία είναι οι πολεμιστές "μεσαίας" κατηγορίας. Είναι καλύτερα οπλισμένοι οπότε και πιο αποτελεσματικοί και ανασυντάσσονται γρήγορα. Τέλος είναι η κατηγορία "βαρέων". Η αφρόκρεμα του στρατεύματος... είναι βαριά οπλισμένοι με μικρότερη άνεση στην κίνηση αλλά με θανατηφόρα χτυπήματα. Ποιος θα μπορέσει να αντισταθεί στον στρατό σου;

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |

2 σχόλια:

ΔΑΠ - ΝΔΦΚ είπε...

To avast mou bgazei worm sto crack...

Joni είπε...

Με το F-secure δεν βγάζει τίποτα...
Τσέκαρέ το και με άλλο antivirus.