Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Assassin's Creed "Pc Dual Layer DVD-Rom"



Με δεκάδες βραβεία τα τελευταία δύο χρόνια, αμέτρητες παρουσιάσεις, ένα σενάριο για ταινία που ετοιμάζεται ήδη και με προπαραγγελίες που φέρνουν ίλιγγο, το Assassin's Creed δεν χρειάζεται συστάσεις. Ταξιδέψτε στις Σταυροφορίες και λύστε το μυστήριο των Ασασσίνων, μιας ιερής ομάδας με απώτερο σκοπό να σταματήσει τους αιματοβαμμένους πολέμους. Διασχίστε την Ιερή Γη και επισκεφτείτε από την Acre μέχρι και την Ιερουσαλήμ που είναι βασισμένες στις πραγματικές πόλεις μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Σκηνοθετήστε τις δολοφονίες σας, εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις σας για να σκαρφαλώσετε και να εντοπίσετε τα καλύτερα σημεία επίθεσης και συνεργαστείτε με το λαό αλλά και με τις μυστικές ομάδες για να ολοκληρώσετε το σκοπό σας. Η πιο μεγάλη έκταση που έχει ποτέ δημιουργηθεί σε παιχνίδι είναι γεγονός. Πάρτε κι εσείς μέρος στην επανάσταση των videogames.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έχω κατεβάσει και μου πετάει σφάλμα πρίν μπει στο μενού.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να κάνεις κάτι λάθος γιατί κι εγώ το κατέβασα και παίζει μια χαρά... Με τα βιντεάκια μόνο έχει ένα μικρό πρόβλημα, ψιλοκολάνε σε μερικά σημεία.

Ανώνυμος είπε...

emena pedia mou to paizei mia xara alla to mono provlima(kai oxi mono diko mou)einai oti den mporo na mp stin ierousalim! mipos kserete pou mporo na vro kanega agglika pach? vrika ena alla einai sta rosika to menou kai den katalaveno kai polla

Ανώνυμος είπε...

google it...to mono sigouro...
kai diwr8wnetai sto patch me neo crack gia to patch..prosoxh sbhnetai to profile me to patch.....