Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Το Gears of War 2 έρχεται το Νοέμβριο!



Ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρτί αποκαλύφθηκε για τη φετινή πορεία του Xbox 360, διά στόματος Cliff Bleszinski (lead designer της Epic Games) και στο πλαίσιο της GDC, το οποίο αφορά στην επισημοποίηση της ανάπτυξης του Gears Of War 2, κάτι που δεν αποτελεί φυσικά ιδιαίτερη έκπληξη, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να έχει οριστεί για τον Νοέμβριο.
Ο Cliffy Bleszinski υποσχέθηκε πως θα είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από ό,τι το πρώτο μέρος, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ουσιαστικά ως το χτίσιμο μίας βάσης για τα sequel. Λίγο πριν την παραπάνω ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση μίας αναβαθμισμένης έκδοσης της Unreal Engine 3 από τον Tim Sweeney (κύριο δημιουργό της εν λόγω μηχανής γραφικών), η οποία πιθανότατα να χρησιμοποιείται στο Gears Of War 2, αν και αυτό δεν έγινε σαφές.
Η νέα αυτή έκδοση θα προσφέρει, ανάμεσα σε άλλες βελτιώσεις, καλύτερα εφέ σκιών, περισσότερη ευκρίνεια, βελτιωμένους φωτισμούς, περιβάλλοντα τα οποία δύναται να καταστραφούν σε μεγάλο βαθμό και τη δυνατότητα να απεικονίσει πολλούς περισσότερους χαρακτήρες.

Πηγή: gameover.gr