Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Trade LIMITED R5 NEPTUNE - Πολύ καλή ποιότητα



Η απαγωγή της Adriana, ένος 13-χρονου κοριτσιού που ζει στην Πόλη του Μεξικό, από εμπόρους λευκής σαρκώς, οδηγεί σε μια απελπισμένη αποστολή τον 17-χρονο αδελφό της Jorge για να την σώσει. Παγιδευμένη και τρομαγμένη από το δίκτυο των κακοποιών, που κερδίζουν εκατομμύρια εκμεταλλεόμενοι την ανθρώπινη σάρκα, η Adriana έχει σαν μοναδική φίλη και προστάτη τη Βερόνικα, μια νεαρή γυναίκα από την Πολωνία.
Ενώ ο Jorge προσπαθεί να αποφύγει τους ανώτερους υπαλλήλους του γραφείου μετανάστευσης και όλα τα άλλα εμπόδια για να ακολουθήσει τους απαγωγείς του κοριτσιού, συναντά τον Ray, έναν αστυνομικό του Τέξας, τον οποίο μια οικογενειακή απώλεια τον κάνει σύμμαχο στην αναζήτηση του αγοριού.

Σκηνοθεσία: Marco Kreuzpaintner
Ηθοποιοί: Kevin Kline, Kathleen Gati, Pavel Lychnikoff, Anthony Crivello, Linda Emond
Βαθμολογία: 7.6/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Ιπτάμενοι δίσκοι προς πώληση



Ο ουρανός των ΗΠΑ αναμένεται να γεμίσει με ιπτάμενους δίσκους, χάρη στην εταιρία Moller International, η οποία μέσα στους επόμενους μήνες θα λανσάρει στην αμερικάνικη αγορά το νέο της προϊόν που αναμένεται να κάνει θραύση. Σύμφωνα με το Sky News, tο μοντέλο των ιπτάμενων δίσκων με την ονομασία M200G, έχει την δυνατότητα πτήσης σε ύψος τρία μέτρα από το έδαφος και μεταφοράς δύο επιβατών. Έχει το μέγεθος ενός μικρού αυτοκινήτου, είναι πολύ απλό στο χειρισμό, προσγειώνεται και απογειώνεται κάθετα με το έδαφος και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι 50 χιλιόμετρα. Όπως δήλωσε αστειευόμενος στο τηλεοπτικό δίκτυο ο Dr Moller, κατασκευαστής του M200G, «είναι το απόλυτο off-road όχημα. Μπορεί να ταξιδέψει πάνω από κάθε επιφάνεια. Μπορείς να επιταχύνεις πάνω από βράχους, βάλτους και φράχτες». Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης του M200G, το οποίο θα κοστίζει περίπου 44.000 λίρες, δε χρειάζεται να έχει δίπλωμα για να το οδηγήσει, καθώς δεν υπάρχει ακόμα σχετική νομοθεσία για την εναέρια οδήγηση στις ΗΠΑ. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρία προσφέρει δωρεάν μαθήματα χειρισμού του ιπτάμενου δίσκου για όσους καταναλωτές δεν αισθάνονται «πιλότοι».



Σε ένα πολιτικό θρίλερ με δράση που κόβει την ανάσα, ο Ειδικός Πράκτορας του FBI Ρόναλντ Φλέρι συγκροτεί μία επίλεκτη ομάδα πρακτόρων που σκοπό έχει να εντοπίσει και να συλλάβει τον εγκέφαλο πίσω από την τρομοκρατική επίθεση κατά των Αμερικανών στο Ριάντ της Σαουβικής Αραβίας. Φτάνοντας στην περιοχή, ο Φλέρι και η ομάδα του έρχονται αντιμέτωποι με τις Τοπικές Αρχές και με αδίστακτους επιχειρηματίες και πολιτικούς. Χωρίς τη βοήθειά τους όμως, οι Αμερικανοί πράκτορες δεν έχουν καμία ελπίδα σε έναν αφιλόξενο τόπο όπου βασιλεύει η διαφθορά... Ένας απρόσμενος σύμμαχος εμφανίζεται στο πρόσωπο ενός φιλικού Σαουδάραβα αστυνομικού και η ώρα της δικαιοσύνης φτάνει...

Σκηνοθεσία: Peter Berg
Ηθοποιοί: Jamie Foxx , Jennifer Garner , Chris Cooper , Jeremy Piven , Jason Bateman , Amy Hunter
Βαθμολογία: 7.3/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U



Στο Μπάροου της Αλάσκα, ο ήλιος δύει για τριάντα συνεχόμενες ημέρες κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Καθώς η πόλη κατεβάζει ρολά, οι περισσότεροι από τους εκατό και κάτι κατοίκους που αποφάσισαν να μείνουν στην πόλη, σκοτώνονται μυστηριωδώς μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Άγνωστοι κυνηγοί κόβουν κάθε μέσο επικοινωνίας και εξόδου. Μέσα στον πανικό που ακολουθεί, η μικρή ομάδα των ατόμων που επιζούν, καθοδηγούμενοι από ένα νεαρό ζευγάρι σερίφηδων, θα προσπαθήσουν να παραμείνουν ζωντανοί, μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψει το φως της ημέρας.

Σκηνοθεσία: David Slade
Ηθοποιοί: Josh Hartnett, Ben Foster, Melissa George
Βαθμολογία: 7.3/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3

Φρένο στην ηλεκτρονική πειρατεία μέσω του Ίντερνετ επιχειρεί να βάλει η Γαλλία με συμφωνία που υπογράφηκε την Παρασκευή και προβλέπει ακόμα και τη διακοπή της σύνδεσης όσων κατεβάζουν παράνομα ταινίες και τραγούδια. Ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, χαιρέτισε την υπογραφή της συμφωνίας σε μια τελετή που οργανώθηκε στο προεδρικό μέγαρο, παρουσία πολλών τραγουδιστών και ηθοποιών. Σε δηλώσεις του σημείωσε ότι η ενέργεια συνιστά "ένα αποφασιστικό βήμα για τον πολιτισμό στο διαδίκτυο". Στο κείμενο της συμφωνίας προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η ίδρυση μιας διοικητικής αρχής που θα αναλάβει την καταπολέμηση της πειρατείας στο διαδίκτυο. Όπως έγινε γνωστό η εν λόγω αρχή θα έχει τη δυνατότητα να στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα σε όσους κατεβάζουν παράνομα τραγούδια και ταινίες. Σε περίπτωση που δεν δοθεί η πρέπουσα σημασία από τους χρήστες θα διακόπτεται η σύνδεση τους.



Ο Κλάιβ Όουεν υποδύεται τον κύριο Σμιθ, ένα μοναχικό τύπο, με ύποπτο παρελθόν, ο οποίος, εντελώς συμπτωματικά, γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας μίας γυναίκας. Το θύμα, κρατά και ένα μωρό στην αγκαλιά του, το οποίο γλυτώνει χάρη στον Σμιθ, ο οποίος δεν θα αργήσει να ανακαλύψει ότι στην πραγματικότητα στόχος των κακοποιών δεν ήταν η μητέρα αλλά το μωρό. Μη μπορώντας να το κρατήσει ο ίδιος, αποφασίζει να το δώσει στη μοναδική γυναίκα που εμπιστεύεται, την Ντέιρι Κουίν (Μόνικα Μπελούτσι) η οποία όμως, κερδίζει τα προς το ζην, δουλεύοντας ως πόρνη. Οι δυο τους γίνονται σύμμαχοι σε μία προσπάθειά τους να προστατέψουν το μωρό, το οποίο για κάποιο λόγο, που θα πρέπει να ανακαλύψουν, αποτελεί τον κυρίαρχο στόχο των εγκληματιών.

Σκηνοθεσία: Michael Davis
Ηθοποιοί: Clive Owen, Paul Giamatti, Monica Bellucci, Stephen McHattie, Greg Bryk, Daniel Pilon, Sidney Mende-Gibson
Βαθμολογία: 7.6/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, 56, 7, 8, 9, 10




Η Άννα είναι μια ιδεαλίστρια νέα μαία που έχει σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το θάνατο ενός κοριτσιού από τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της γέννας. Τα μόνα στοιχεία που έχει είναι το ημερολόγιο του κοριτσιού και ένα κουτί σπίρτα. Αυτά θα την οδηγήσουν στην καρδιά της Ρώσικης Μαφίας και στον Νικολάι, το νεότερο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης. Στο μεταξύ, το ημερολόγιο που κρατά στα χέρια της περιέχει ενοχοποιητικά στοιχεία για το αφεντικό του Νικολάι και είναι το κλειδί για να σωθούν πολλές ζωές. Aρκεί βέβαια να παραμείνει ζωντανή για να το χρησιμοποιήσει.

Σκηνοθεσία: David Cronenberg 
Ηθοποιοί: Viggo Mortensen, Vincent Cassel, Naomi Watts, Armin Mueller-Stahl, Josef Altin, Mina E. Mina, Aleksandar Mikic, Sarah-Jeanne Labrosse, Lalita Ahmed, Badi Uzzaman
Βαθμολογία: 8.0/10  [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U



Μπορεί η χρήση των μπουφάν μέχρι σήμερα να μην είχε καμία απολύτως σχέση με την τεχνολογία, ωστόσο η CSIRO έρχεται αν αλλάξει τα δεδομένα. Ο οργανισμός επιστημών της Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι το κράτος θα δαπανήσει 4,1 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτυχθεί ένας ειδικός μηχανισμός που θα ενσωματωθεί στα μελλοντικά μπουφάν και θα μπορεί να παρέχει ενέργεια σε φορητές συσκευές.
O επιστήμονας Dr. Best δήλωσε για το ζήτημα ότι «εξωτερικά το μπουφάν θα μοιάζει απολύτως ίδιο με ένα κανονικό. Ο άνθρωπος που θα το φοράει, κάνοντας κινήσεις θα δημιουργεί δονήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους μέσω του μηχανισμού θα τροφοδοτούν με ενέργεια συσκευές που θα συνδέονται με το ρούχο».

Πηγή: cosmo.gr



H Sony ανακοίνωσε πως κατάφερε να πουλήσει 100.000 συστήματα PlayStation3 την εβδομάδα 5-11 Νοεμβρίου, κάτι που μεταφράζεται σε αύξηση της τάξης του 250-300% σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε πριν ανακοινώσει την πτώση τιμής. Σύμφωνα με σχετική έρευνα, οι πωλήσεις του PS3 πριν τις 18 Οκτωβρίου κυμαίνονταν από 30.000 έως 40.000, ενώ αμέσως μετά την ανακοίνωση ανέβηκαν στις 75.000.
Ο Howard Stringer δήλωσε σχετικά πως «αυτή είναι η αντιμετώπιση που περιμέναμε να έχει η ανακοίνωσή μας. Η πτώση τιμής και η ανακοίνωση του νέου μοντέλου κάνουν το PS3 πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα Wii και Xbox 360 καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία πριν την περίοδο των εορτών». Το υψηλόβαθμο στέλεχος της ιαπωνικής εταιρίας δεν παρέλειψε να προβλέψει πως λόγω προβλήματος διαθεσιμότητας του συστήματος της Nintendo, αυτός που θα επωφεληθεί θα είναι το PS3.
Αξίζει πάντως να παρατηρήσουμε και την πορεία του PS3 μόλις περάσουμε την πρώτη περίοδο της ανακοίνωσης για να μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Πηγή: gameover.gr

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

Sim City Societies "Pc DVD-Rom"



Επιλέξτε ανάμεσα από 350 διαφορετικούς τύπους κτηρίων και συνδυάστε τους, συνδέστε τους και διαμορφώστε τους ελέυθερα. Κατασκευάστε μια φανταστική πόλη και δείτε τι συμβαίνει όταν οι πολίτες της αψηφούν την εξουσία. Η αρχιτεκτονική μπορεί να προέλθει από πολλές χρονικές περιόδους. Μπορείτε να πάρετε ιδέες από την περίοδο της βιομηχανικής επανάστασης ή τα αρχιτεκτονικά σχέδια της μεταπολεμικής Ευρώπης. Καθώς η πόλη εξελίσσεται θα ξεκλειδώνεται νέους τύπους κατασκευών και κτηρίων που θα σας βοηθούν στην βελτίωση τηςε πόλης σας. Το SimCity Societies παρουσιάζει ένα νέο επαναστατικό χαρακτηριστικό, που επιτρέπει στους πάικτες να συνδυάζουν κτήρια τα οποία στη συνέχεια θα παράγουν ή να καταναλώνουν νέες πηγές (Social Energies). Με ποιό τρόποθα κάνετε αυτούς τους συνδυασμούς; Θα έχετε στα χέρια σας μια πόλη με ευτυχισμένους πολίτες; Θα είναι πλούσια; Η μοίρα της βρίσκεται στα χέρια σας.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |



Ένας αποτυχημένος μισθοφόρος και ένας ψυχοπαθής υπο θεραπεία οδηγούνται να βαδίσουν μαζί ένα βίαιο και χαοτικό μονοπάτι ψάχνοντας για λύτρωση και εκδίκηση. Κανένα μέσο δεν είναι πολύ σκληρό καθώς η εύφλεκτη συμμαχία σπρώχνεται σε σημεία πέρα από τη λογική σ' αυτό το κτηνωδώς ρεαλιστικό, παιχνίδι χαρακτήρων, δράσης και μάχης σε τρίτο πρόσωπο από την ΙΟ Interactive, τους δημιουργούς του Hitman.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2007

Φορτίστε το i-pod με ένα...κρεμμύδι



Μέχρι τώρα ξέραμε ότι το i-pod φορτίζεται με το...φορτιστή του. Τώρα τα δεδομένα αλλάζουν, γιατί το i-pod φορτίζεται και με...κρεμμύδι! Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι χαρακτηριστικό. Ενας hacker που έχει ανακαλύψει τον διαφορετικό τρόπο φόρτισης του i-pod, χρησιμοποιεί ένα λευκό κρεμμύδι, δύο κούπες ισοτονικού ποτού και ένα κατσαβίδι. Με το κατσαβίδι ανοίγει στο κρεμμύδι, μία τρύπα από τη μία πλευρά και μία από την άλλη, αλλά με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε οι δύο τρύπες να συναντώνται. Αμέσως μετά, βουτά το κρεμμύδι μέσα στο δοχείο με το ισοτονικό ποτό και το αφήνει εκεί για τουλάχιστον μισή ώρα, έτσι ώστε αυτό να απορροφήσει όλους τους ηλεκτρολύτες που χρειάζονται για να φορτιστεί το i-pod και μέσα από τις τρύπες, το ποτό να διαπεράσει εξολοκλήρου το κρεμμύδι. Μετά από 30 λεπτά, το λαχανικό θα έχει απορροφήσει περίπου τη μισή από την ποσότητα των δύο φλυτζανιών που χρησιμοποιήθηκαν. Οταν βγάλει το κρεμμύδι, απλώς το σκουπίζει με μια πετσέτα, το τοποθετεί πάνω σε ένα απλό σφηνοπότηρο και πιέζει με σταθερό χέρι το φορτιστή usb του i-pod στο εσωτερικό του κρεμμυδιού. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα, κι όμως υπάρχει ρεύμα. Και η συσκευή...φορτίζει! Το βιντεάκι φαίνεται αληθοφανές, αλλά για να είστε σίγουροι καλύτερα μην το δοκιμάσετε σπίτι...

Πηγή: cosmo.gr



Μετά από αρκετές απογοητευτικές προσπάθειες της ΕΑ για να ζωντανέψει ένα από τα πιο αγαπημένα franchise Β’ Παγκοσμίου πολέμου, έρχεται το MOH: Airborne. Άραγε ανταποκρίνεται στην πρόκληση του να σταθεί στο ύψος του παλιού καλού Allied Assault;
Tο σενάριο είναι κλασικό για ένα παιχνίδι Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Οι ναζί απειλούν ολόκληρο τον κόσμο κι εσείς καλείστε να τον σώσετε. Αποτελείτε μέρος της μονάδας αλεξιπτωτιστών κι έτσι θα κληθείτε να βουτήξετε αρκετές φορές από αεροπλάνα. Θα φορέσετε τις μπότες του Boyde Travers, αλεξιπτωτιστή της 82ης Αερομεταφερόμενης Μονάδας και θα εμπλακείτε σε μάχες σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, όπως την φημισμένη μάχη Market Garden. Από την Σικελία μέχρι την Γερμανία, κάθε αποστολή ξεκινά πίσω από τις γραμμές του εχθρού με μία πλήρης ελεγχόμενη προσγείωση με το αλεξίπτωτό σας! Καθορίστε εσείς την πορεία της μάχης και σε συνδυασμό με μία μεγάλη γκάμα αυθεντικών όπλων της εποχής βοηθήστε να τελειώσει ο πόλεμος.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack



Το δημοφιλές και πολυσηζητημένο blockbuster του xBox έρχεται στις 9 Νοεμβρίου για να κυριέσει τα PC μας. Το Gears Of War έχει τις καλύτερες περγαμηνές καθώς η έκδοση του παιχνιδιού για το Xbox 360 έχει πετύχει πωλήσεις 4 εκατομμυρίων αντιτύπων έως σήμερα. Κατασκευασμένο από την περίφημη εταιρεία παραγωγής Epic Games, το Gears of War για τα Windows θα εμπλέξει τους gamers σε ρεαλιστικές μάχες, επιτρέποντας στους παίκτες να πολεμήσουν για την επιβίωσή τους απέναντι στις ορδές των Locust, μίας εφιαλτικής φυλής πλασμάτων που αναδύονται στην επιφάνεια από τα έγκατα της γης.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |



Ως γνωστόν το Crysis έχει μία πολύ δυνατή μηχανή γραφικών και φυσικής και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κάποια αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια τα οποία όμως δεν είναι απαραίτητα για να τερματίσεις το παιχνίδι και δεν ταιριάζουν και πολύ στην ιδιοσυγκρασία ενός super soldier. Αλλά σίγουρα έχουν πολύυυυυυ πλάκα και γέλιο. Για παράδειγμα μπορείς να πιάσεις κάποιο από τα ζώα που βρίσκονται στο νησάκι (ή και κάποιον άνθρωπο) να το πετάξεις μακρυά με super strength και μετά να παίξεις ..”σκοποβολή”! Μπορείς να το παίξεις ξυλοκόπος.. Βέβαια το παιχνίδι έχει κάποια bugs.. πχ στην πραγματικότητα ένα ελικόπτερο δεν μπορεί να σηκώσει πάνω στους έλικές του ένα ..πλοίο!

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |



Χαρακτηριζόμενοι ως το πρώτο virtual hip-hop group, οι Gorillaz αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα απο τα πιο δυναμικά ντεμπούτο του 2001. Οι Gorillaz δισκογραφικά εμφανίστηκαν στα τέλη του 2000 με το Tomorrow Comes Today EP, το οποίο διαδέχτηκε την επόμενη χρονιά το Clint Eastwood single και το ομώνυμο album τους, γνωρίζοντας καθολική αποδοχή και αναγνώριση.
Μετά το G-Sides, έρχεται και το D-Sides. Ο λόγος φυσικά, για την νέα διπλή κυκλοφορία των Gorillaz, που είναι διαθέσιμη από τις 7 Νοεμβρίου. Η συλλογή του καρτούν γκρουπ του Ντέιμον Αλμπαρν, θα περιλαμβάνει remixes από ονόματα όπως οι Hot Chip, DFA Soulwax, όπως επίσης b-sides και demos.

Download το album από το:
| Rapidshare CD1, CD2 |

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

Mika - Life In Cartoon Motion



Ο Μίκα Πένιμαν (Mica Penniman) είναι τραγουδιστής που γεννήθηκε στο Λίβανο και κατοικεί στη Βρετανία. Έχει προταθεί για Βραβείο Γκράμι και έκανε επιτυχία στα τέλη του 2006 και στις αρχές του 2007. Έκανε μαθήματα από την Alla Ardakov (Ablaberdyeva) σε όπερα. Μετέβαλε ελαφρώς το όνομά του από Mica, αλλάζοντας το "c" σε "k," επειδή φοβόταν ότι οι περισσότεροι συχνά θα έκαναν λάθος στην προφορά του. Τον Ιανουάριο του 2007, βρέθηκε στην πρώτη θέση στην ψηφοφορία του BBC News, Sound of 2007. Το πρώτο του σινγκλ ήταν το "Relax, Take It Easy" (2006).
Η pop του Mika και του "Life In Cartoon In Motion" είναι αφελής και άμεση με τον τρόπο της αλλά δεν είναι χαζή, δεν είναι ροζ και καταφέρνει το σκοπό της! Μπορεί και διαθέτει προσωπικό χαρακτήρα ώστε να της δώσεις παραπάνω σημασία αν είσαι fan του είδους και παράλληλα ηχεί ευχάριστα και ανώδυνα ως background, στην ασυδωσία της mainstream marketing pop μουσικής βιομηχανίας. Και σίγουρα, αν περιτριγυρίζεσαι από πιτσιρικάδες, εύχεσαι ν' αποτελέσει αυτός ένα από τα αγαπημένα ακούσματά τους...

Download το album από το:
| Rapidshare |



Πέντε χρόνια πέρασαν απο την τελευταία ταινία του Werner Herzog, αλλά ετοιμάζει δυναμική επιστροφή. Το Rescue Dawn βασίζεται σε ενα παλιότερο ντοκιμαντέρ του ίδιου, με τίτλο Little Dieter Needs to Fly (1997). Οι Christian Bale και Steve Zahn θα πρωταγωνιστούν. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Γερμανού πιλότου της Αμερικάνικης αεροπορίας Dieter Dengler το σκάφος του οποίου, καταρρίφθηκε πάνω από το Λάος κατα την διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ και ο ίδιος κατάφερε να διαφύγει απο τις τοπικές φυλακές μαζί με μια μικρή ομάδα κρατουμένων.

Σκηνοθεσία: Werner Herzog
Σενάριο: Werner Herzog
Ηθοποιοί: Zach Grenier, Christian Bale, Pat Healy, James Oliver, François Chau
Βαθμολογία: 8.0/10  [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4



Το τρίτο album της Alicia Keys "As I Am" είναι κι αυτό τελικά που σηματοδοτεί μία στροφή στη μουσική της. Ενώ με τα δύο προηγούμενά της η Alicia ήταν κάπου μεταξύ "dreamy" και "sweet" soul μουσική τώρα είναι περισσότερο "raw" και περισσότερο r'n'b. Τι εννοούμε με αυτό; Πως η Alicia, στο νέο της album, ναι μεν πονάει, ναι μεν αγαπάει, ναι μεν κλαίει αλλά τώρα το κάνει (στιχουργικά και μουσικά) με έναν περισσότερο απαιτητικό τρόπο. Μεγάλωσε η Alicia (με την καλή έννοια)... Οι μουσικές της σε αυτό το album είναι πιο "σκληρές", πιο "γεμάτες" ενώ και τα φωνητικά της μέρη είναι περισσότερο δυνατά. Το album αυτό είναι ακριβώς το album που θα περιμέναμε (και θα θέλαμε) να κυκλοφορήσει φέτος η Alicia Keys. Ένα μέτριο Alicia Keys album είναι καλύτερο από το σύνολο σχεδόν των r'n'b cds που κυκλοφορούν - σκέψου λοιπόν πόσο καλύτερο είναι το "As I Am" που άλλωστε απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί απλά καλό album. No one like Alicia, όντως!

Download το album από το:
| Rapidshare |



Η ταινία "License to Wed" παρακολουθεί τους πρόσφατα αρραβωνιασμένους Μπεν Μέρφι και Σάντι Τζόουνς στην προσπάθεια που κάνουν να ζήσουν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Εμπόδιο στα σχέδια τους αποτελεί η οικογενειακή εκκλησία της Σάντι, ο Άγιος Αυγουστίνος, μέσω του Αιδεσιμότατου Φρανκ που δεν σκοπεύει να ευλογήσει την ένωση του Μπεν και της Σάντι, πριν το ζευγάρι "περάσει" επιτυχώς μια σειρά από τεστ και να αποδείξει ότι είναι έτοιμο για γάμο. Αποτελούμενο από τραγελαφικά μαθήματα, εκκεντρικές εργασίες και τη διαρκή "εισβολή" στην καθημερινότητα τους, το εξονυχιστικό πρόγραμμα του Αιδεσιμότατου Φρανκ βάζει τη σχέση του Μπεν και της Σάντι υπό δοκιμασία. Ξεχάστε το… "έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα". Το ερώτημα είναι αν το ζευγάρι έχει αυτό που χρειάζεται για να ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας.

Σκηνοθεσία: Ken Kwapis
Ηθοποιοί: Robin Williams, Mandy Moore, John Krasinski, Eric Christian Olsen, Christine Taylor, Josh Flitter, DeRay Davis
Βαθμολογία: 5.4/10

Samples: 1, 2, 3



Οι Killers, ύστερα από δύο μόνο albums, πάρα πολύ σύντομα δηλαδή, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσουν μία συλλογή με B-sides, τραγούδια από soundtracks, ακυκλοφόρητα και κάποιες διασκευές.
Η συλλογή ονομάζεται "Sawdust" και κυκλοφορεί από τις 13 Νοεμβρίου από την Island. Ανάμεσα στα τραγούδια που περιλαμβάνονται είναι και κάποια που ηχογραφήθηκαν παράλληλα με αυτά του "Sam's Town", ενώ ένα ακόμα σημαντικό δόλωμα είναι το ολοκαίνουργιο τραγούδι "Tranquilize" με τον Lou Reed στα φωνητικά.

Download το album από το:
| Rapidshare |

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007

Call OF Duty 4 - Modern Warfare "Pc DVD-Rom"



Το Call Of Duty 4: ModernWarfare για πρώτη φορά τοποθετείται στο παρόν, όπου μπορείς να γευτείς την υπέρτατη ένταση και το χάος της μάχης, όπως μόνο το Call Of Duty μπορεί να σας προσφέρει, με αμείλικτες, θανατηφόρες, γρήγορες μάχες, χρησιμοποιώντας τα τελευταία όπλα ακριβείας και τις πιο προχωρημένες τακτικές όπως μάχεστε για να καταστρέψετε την αδίστακτη παγκόσμια στρατιωτική απειλή. Το νέο παιχνίδι δράσης από την πολυβραβευμένη ομάδα Infinity Ward -τους δημιουργούς της σειράς Call of Duty- παραδίδει την πιο έντονη και κινηματογραφική εμπειρία δράσης από ποτέ. Το Call of Duty 4: Modern Warfare οπλίζει τους παίκτες με ένα οπλοστάσιο με εξελιγμένα και παντοδύναμα μοντέρνα όπλα και τους μεταφέρει στα πιο τρομακτικά μέρη τριγύρω στη Γη για να διαλύσουν μία ομάδα εχθρών που απειλούν τον κόσμο. Καθώς και οι U.S. Marine αλλά και οι British S.A.S στρατιώτες πολεμούν σε μια ιστορία που ξετυλίγεται γεμάτη με αλλαγές και δολοπλοκίες, οι παίκτες χρησιμοποιούν περίπλοκη τεχνολογία, ανώτερα όπλα και συντονισμένες επιθέσεις από αέρα αλλά και τη γη σε πεδία μάχης όπου η ταχύτητα, η ακρίβεια και η επικοινωνία είναι απαραίτητα για την νίκη.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |



Το Need for Speed™ ProStreet αποτελεί μια καινοτόμα Need for Speed εμπειρία αντικατοπτρίζοντας τη θέληση να συναγωνιστείς με τους καλύτερους οδηγούς των δρόμων σε μια πληθώρα αγώνων και αναμετρήσεων. Το παιχνίδι εξωμοιώνει την κουλτούρα των αγώνων δρόμου παρέχοντας την απόλυτη αίσθηση της μάχης για την υπεροχή στους δρόμους. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κατασκευάζεις την απόλυτη αγωνιστική μηχανή, πέρνοντας μέρος σε πολλαπλές αναμετρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και δοκιμάζοντας τις ικανότητες και τη φήμη σου ενάντια στους καλύτερους οδηγούς. Επίσης, το Need for Speed ProStreet μπορεί να υπερηφανεύεται για την τέλεια ακρίβεια και την εντυπωσιακή ευκρίνεια των γραφικών του τα οποία σε μεταφέρουν κυριολεκτικά μέσα στον αγώνα. Ακόμη, μεταφέρει την τεχνολογία “Autosculpt™” σε ένα νέο επίπεδο, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να μετατρέπεις άμεσα την απόδοση του αυτοκινήτου σου όπως επίσης και την εμφάνισή του.

Serial Keys:
2QDM-VU7T-HJ2B-LHJ2-FRLD
JKJA-L39Z-WUJC-5WUJ-GRLD
ABXP-5RP7-LJ2T-2LJ2-XRLD
2DAA-YN8H-NDSB-6NDS-FRLD
S6QG-F4FC-QESJ-QQES-NRLD

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

Hairspray DVDRip DiAMOND - Πολύ καλή ποιότητα



Η Τρέισι είναι ένα "μεγάλο" κορίτσι με "φουσκωτά" μαλλιά και ακόμα μεγαλύτερη καρδιά! Το πάθος της είναι ένα, ο χορός. Το όνειρό της είναι να εμφανιστεί στο τηλεοπτικό, χορευτικό σόου του Κόρνι Κόλινς. Η κίνησή της είναι άψογη, υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα, το οποίο την σταματάει πάντα από το να συμμετέχει σε κουλ happenings… το μέγεθός της. Η υπερ-προστατευτική μητέρα της, η Έντνα, της υπενθυμίζει πάντα το πρόβλημά της. Ο πατέρας της, από την άλλη, ακολουθεί το μότο: "Για να είσαι "μεγάλος" πρέπει να σκέφτεσαι "μεγάλα". Δεκαέξι χρόνια μετά την έξοδο της αρχικής ταινίας, η New Line Cinema μεταφέρει ξανά στη μεγάλη οθόνη τη διασκευή της, βραβευμένης με Tony, παραγωγής του Μπρόντγουεϊ, Hairspray. Παρουσιάζοντας πρωτότυπο υλικό, αλλά και κάποια κομμάτια από το καλτ μιούζικαλ του Τζον Γουότερς, η ταινία αναφέρεται στην ιστορία μίας παρέας εφήβων που παίρνουν μέρος σε ένα χορευτικό σόου της Βαλτιμόρης.

Σκηνοθεσία: Adam Shankman
Ηθοποιοί: John Travolta, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Amanda Bynes, James Marsden, Queen Latifah, Brittany Snow
Βαθμολογία: 8.0/10  [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4



Η ταινία "Θάνατος Σε Μια Κηδεία" επικεντρώνεται γύρω από την κηδεία του πατέρα δυο αποξενωμένων αδερφών, του Ντάνιελ και του Ρόμπερτ. Από την αρχή, η νεκρώσιμη ακολουθία δεν εξελίσσεται όσο ήρεμα θα ήθελαν τα δυο αδέρφια, με επακόλουθο αυτό που ξεκινάει σαν μια μελαγχολική κατάσταση να μετατραπεί σε χάος και φαρσοκωμωδία με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Σκηνοθεσία: Frank Oz 
Ηθοποιοί: Matthew Macfadyen, Keeley Hawes, Andy Nyman, Ewen Bremner, Daisy Donovan, Alan Tudyk, Jane Asher
Βαθμολογία: 7.4/10  [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4



Η ταινία αφηγείται τη συγκλονιστική, αληθινή ιστορία του δημοσιογράφου Ντάνιελ Περλ που σκοτώθηκε στο καθήκον, προσπαθώντας να εξασφαλίσει την είδηση, όπως την έζησε και στη συνέχεια την κατέγραψε η σύζυγός του Μαριάν. Λίγο καιρό μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, οι δημοσιογράφοι, Ντάνιελ και Μαριάν Περλ βρίσκονται στο Πακιστάν για ρεπορτάζ. Προσπαθώντας να εξασφαλίσει μια συνέντευξη με έναν Ισλαμιστή ηγέτη, ο Ντάνιελ πέφτει θύμα απαγωγής από φανατικούς ισλαμιστές. Η Μαριάν, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αγωνιά για την τύχη του, οι αμερικάνικες και πακιστανικές αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, τελικά, όμως ο Ντάνιελ εκτελείται δι' αποκεφαλισμού!

Σκηνοθεσία: Michael Winterbottom
Ηθοποιοί:Dan Futterman, Angelina Jolie, Archie Panjabi, Mohammed Afzal, Mushtaq Khan, Daud Khan, Telal Saeed
Βαθμολογία: 6.7/10  [iMDB]

Samples: 1

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Duran Duran - Red Carpet Massacre



"Red Carpet Massacre" λέγεται οριστικά το νέο album τους, "Σφαγή Στο Κόκκινο Χαλί" δηλαδή. Την παραγωγή του "Red Carpet Massacre" υπογράφουν οι Nate Danja' Hills, Jimmy Douglas, Duran Duran, Justin Timberlake και Timbaland. Οι δύο τελευταίοι συμμετέχουν στην παραγωγή και στα φωνητικά σε τρία κομμάτια τα Night Runner, Skin Divers και Falling Down. Ο ντράμερ των Duran Duran, Roger Taylor μίλησε για τη συνεργασία αυτή λέγοντας πως το συγκρότημα δεν συμπεριφέρθηκε στον Timberlake ως κατώτερο: ''Δεν μπορείς να φέρεσαι εγωϊστικά όταν πρόκειται γαι τον Justin, γιατί αν και νεότερος, αυτή τη στιγμή είναι ο Νο 1 καλλιτέχνης στον κόσμο, οπότε έχεις αυτόματα σεβασμό προς το προσωπό του''.

Download το album από το:
| Rapidshare |

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Superbad R5 - Πολύ καλή ποιότητα



Οι παραγωγοί της ταινίας "Παρθένος Ετών 40" υπογράφουν μια πανέξυπνη κωμωδία - που ξεπέρασε τα 33 εκατομμύρια δολάρια μόνο κατά το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της στις ΗΠΑ - για το αδέξιο πέρασμα δύο νεαρών από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Η χημεία των δύο πρωταγωνιστών θυμίζει τα κωμικά ζευγάρια Λόρελ-Χάρντι και Άμποτ-Κοστέλο! Ο Έβαν είναι γλυκός, έξυπνος και τρομοκρατημένος, γενικά και αόριστα. Ο Σεθ είναι αθυρόστομος, ελαφρόμυαλος και κολλημένος με τη... σεξουαλικότητα. Μέσα σε μία νύχτα πρέπει να πουν αντίο και να συνεχίσουν σε διαφορετικά κολέγια. Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι τους θα ζήσουν μία απ' αυτές τις εξευτελιστικές νύχτες που δεν χορταίνεις να θυμάσαι, να λατρεύεις και να μισείς σε ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή σου...

Σκηνοθεσία:Matthew Vaughn
Ηθοποιοί:Charlie Cox, Ian McKellen, Bimbo Hart, Alastair MacIntosh, David Kelly, Ben Barnes
Βαθμολογία: 8.6/10  [iMDB]

Samples: 1, 2, 3




Η Transgaming έθεσε στην κυκλοφορία τη νέα έκδοση του Cedega, την 6.0. Πρόκειται για ένα application layer που προσφέρει στο Linux [μερική] συμβατότητα με τις εφαρμογές Windows και κυρίως με τα παιχνίδια DirectX, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες των δημοφιλών διανομών να παίξουν αρκετούς από τους σύγχρονους τίτλους. Το Cedega βασίζεται στο Wine και είναι διαθέσιμο μέσω μιας σχετικής συνδρομητικής υπηρεσίας.
Προσπαθεί έμμεσα να λύσει το σημαντικότερο ίσως πρόβλημα στη διείσδυση του Linux στην αγορά των συστημάτων desktop/home, που δεν είναι άλλο από τη μη εγγενή διάθεση της συντριπτικής πλειονότητας των δημοφιλών παιχνιδιών. Το Cedega είναι η βασική λύση που χρησιμοποιούν οι χρήστες Linux για να παίζουν παιχνίδια όπως το World of WarCraft.
Οι σημαντικότερες προσθήκες στον κατάλογο των υποστηριζόμενων από τη νέα έκδοση τίτλων είναι τα Elder Scrolls IV: Oblivion, Battlefield 2142 και Madden 2007.
Το Cedega 6.0 χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία και παρουσιάζει σημαντικές βελτιώσεις στην ήδη υπάρχουσα engine. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας, η υποστήριξη Shader Model 2.0 επιτρέπει τη λειτουργία των πρόσφατων τίτλων με ρυθμίσεις υψηλής ποιότητας απεικόνισης [high details]. Παράλληλα, η υλοποίηση του FBO είναι καλύτερη παρέχοντας συνολικά υψηλότερες επιδόσεις και βελτιωμένη συμβατότητα με τους τίτλους DirectX 9.0. Τέλος, βελτιώσεις έχουν γίνει και όσον αφορά στην υποστήριξη της ALSA sound engine, που επιτρέπουν την καλύτερη ηχητική απόδοση των τίτλων αλλά και την παράλληλη αναπαραγωγή μουσικής. Περισσότερες πληροφορίες για το Cedega 6.0 θα βρείτε εδώ.

Εγκατάσταση Cedega στο Ubuntu 7.10: Κατεβάστε το Cedega από το παρακάτω link. Αποσυμπιέστε το αρχείο Cedega6.0.3.rar που θα λάβετε και κάντε εγκατάσταση με διπλό κλικ στο αρχείο Cedega 6 Install.deb. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα δείτε την επιλογή Install Local Update, επιλέξτε την και εισάγετε το αρχείο Cedega 6.0.3 Engine.cpkg. Το Cedega είναι έτοιμο και η εγκατάσταση των παιχνιδιών είναι πολύ εύκολη αφού το γραφικό περιβάλλον του είναι απλό και κατατοπιστικό.

Download το Cedega από το:
| Rapidshare |

Το Wine HQ είναι ένα πρόγραμμα ή για την ακρίβεια, ένα translation layer, με το οποίο μπορείτε να τρέξετε εφαρμογές των Windows (και παιχνίδια) από το Linux και από οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα συμβατό με POSIX.
Οι εφαρμογές των windows που τρέχει το Wine συμπεριφέρονται σαν να είναι προγράμματα γραμμένα για linux. Έτσι δεν χρειάζονται περισσότερη μνήμη και υπολογιστική ισχύ όπως συμβαίνει με διάφορους εξομοιωτές (emulators). Έχουν επίσης παρόμοια εμφάνιση με τις υπόλοιπες εφαρμογές του desktop σας. Περισσότερες πληροφορίες για το WINE θα βρείτε εδώ.

Εγκατάσταση WINE στο Ubuntu 7.10:
1. Πηγαίνετε στις εφαρμογές και κλικ στην προσθαφαίρεση.
2. Στο παράθυρο που εμφανίζεται γράψτε wine στην Αναζήτηση. Τσεκάρετε το Wine Windows Emulator και κάνετε κλικ στο Apply Changes.
3. Αφου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα το βρείτε στη λίστα των εφαρμογών.

Για να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα ή παιχνίδι των Windows κάντε δεξί κλικ στο αρχείο εγκατάστασης και στο άνοιγμα με άλλη εφαρμογή. Στη λίστα που εμφανίζεται επιλέγουμε το Wine Windows Emulator. Εάν δεν υπάρχει στη λίστα πληκτρολογούμε wine στο χρήση προσαρμοσμένης εντολής. Μετά κάνουμε την εγκατάσταση όπως και στα Windows. Για γραφική απεικόνιση, κλικ στην παρακάτω εικόνα.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Bee Movie Game "PC CD-Rom" 2 Discs



Έρχεται σε εσάς, από τους δημιουργούς του Shrek® και Madagascar®, η νέα μεγάλη επιτυχία της DreamWorks το Bee Movie™.
Βασισμένο στην επερχόμενη ταινία, το Bee Movie™ προσφέρει ένα μοναδικό σενάριο βάζοντας τον παίκτη στη έντονη ζωή της μέλισσας που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ μέχρι τώρα. Οτιδήποτε τα παιδιά αγαπάνε στο παιχνίδι- να τρέχουν με αμάξια, να κυνηγάνε στόχους, να πετάνε με μεγάλη ταχύτητα αλλά και περισσότερα- έρχονται όλα μαζί σε αύτη την περιπέτεια γεμάτη με δράση!
Τρέξτε, κυνηγήστε και πετάξτε μέσα στον γεμάτο αδρεναλίνη και περιπέτεια κόσμο ως ο πνευματώδης και θαρραλέος Barry B. Benson. Αυτή είναι η αποστολής της ζωής σας, καθώς ως Barry B. Benson, είστε σε ένα ταξίδι με σκοπό να σώσετε την παραγωγή μελιού των μελισσών που σας φέρνει στην Νέα Υόρκη αλλά και παραπέρα. Κυριεύστε στην κυψέλη, βγείτε έξω από αυτή για να περιηγηθείτε στους κινδύνους αλλά και συγκινήσεις του έξω κόσμου.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

Natalie Imbruglia - Glorious:The Singles 1997-2007



Η Natalie Imbruglia γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1975 στο Σιδνεϋ της Αυστραλίας. Είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογενείας Imgruglia που έχει άλλα τρία κορίτσια. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη μουσική, εκτός από τον πατέρα της που τραγουδούσε σε μια μπάντα που λεγόταν "The Birds And The Bees". Στις φλέβες της κυλά και Ιταλικό αίμα μια και ο πατέρας της κατάγεται από την Ιταλία (εξ ου και το όνομα -Imbruglia- ). H μητέρα της είναι από την Αυστραλία.
Το "Glorious: The Singles 1997-2007" είναι η πρώτη συλλογή με singles της Natalie Imbruglia. Περιέχει 9 κομμάτια από τα τρία album της, και το Torn φυσικά. Περιέχει επίσης 5 νέα κομμάτια. Ένα από αυτά είναι και το Identify, το οποίο γράφτηκε από τον  Billy Corgan των Smashing Pumpkins για την ταινία Stigmata. H Imbruglia παρέμεινε για μια δεκαετία η πιο διάσημη καλλιτέχνιδα από την Αυστραλία.

Download το album από το:



Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ επέλεξε τον Michael Swift για να αναλάβει την εκτέλεση του σημαντικότερου πειράματος της ιστορίας, αυτού για την κατασκευή μιας μηχανής του χρόνου, εκείνος δεν μπορούσε να φανταστεί τί του επιφύλασσε η μοίρα: ένας μυστηριώδης μασκοφόρος άνδρας εισέβαλλε στο εργαστήριό του και εκείνος βρέθηκε πίσω στο χρόνο, στο 1900. Καθώς κατάφερε να επιστρέψει στο παρόν, συνειδητοποίησε οτι ο κόσμος που είχε αφήσει πίσω του είχε αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει. Ο Swift νιώθει πλέον την ανάγκη να βρεί τον τρόπο να διορθώσει τα πράγματα και να ανακαλύψει τον υπαίτιο αυτής της αλλαγής και ξεκινάει έτσι μια επική περιπέτεια γεμάτη μυστήριο και δράση. Το TimeShift δίνει μια νέα διάσταση στο είδος των first-person shooters επιστρατεύοντας την πρωτοποριακή μηχανή γραφικών νέας γενιάς της Saber Interactive και εκπληκτικά εξελιγμένο gameplay. Σας δίνεται η δυνατότητα να επιβραδύνετε, να σταματήσετε και να πάτε πίσω τον χρόνο επιδρώντας στον κόσμο και στους εχθρούς σας καθώς εσείς κινείστε ελεύθερα στον παγωμένο αυτό κόσμο. Η βαθιά πλοκή του TimeShift θα σας μαγέψει και θα σας αναγκάσει να σκέφτεστε σε τέσσερις διαστάσεις καθώς θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με τον χρόνο. Επιλέξτε ένα απο τα δεκάδες διαθέσιμα όπλα και ξεχυθείτε στη μάχη ενάντια στο κακό μέσα απο 30 αποστολές ή αναμετρηθείτε με τους φίλους σας σε online αγώνες 16 παικτών που θα σας καθηλώσουν!

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |