Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Alias "Κωδικός Alias" Season 1, 2, 3, 4 και 5



"ΚΩΔΙΚΟΣ ALIAS"
Η πιο πολυδάπανη και θεαματική ξένη σειρά
Μια από τις μεγαλύτερες πρόσφατες επιτυχίες της αμερικανικής τηλεόρασης.

Δράση, κατασκοπία, αγωνία, φαντασία, εκπληκτικά εφέ και ένα συναρπαστικό σενάριο, είναι τα συστατικά της σειράς, που έχει ήδη βραβευτεί με 4 βραβεία ΕΜΜΥ. Επιπλέον, το "Κωδικός Alias" ξεχωρίζει για την πρωταγωνίστριά του, την εκρηκτική Τζένιφερ Γκάρνερ ("Ηλέκτρα", "Daredevil"), η οποία αναδείχτηκε σε ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του Χόλιγουντ και βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στη σειρά.

Το "Κωδικός Alias" μας εισάγει στα άδυτα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Η κεντρική ηρωίδα, Σίντνεϊ, εργάζεται για την υπηρεσία SD6, που είναι φαινομενικά ένας άκρως απόρρητος τομέας της C.I.A. Παρόλο που είναι υποχρεωμένη να κρατήσει κρυφή αυτή την ιδιότητά της, κάνει το λάθος και την αποκαλύπτει στον μνηστήρα της, ο οποίος στη συνέχεια δολοφονείται. Συντετριμμένη, η Σίντνεϊ ανακαλύπτει ότι η SD6 είναι στην πραγματικότητα τμήμα μια τρομοκρατικής οργάνωσης, που είναι γνωστή ως "Συμμαχία". Αναλαμβάνει τότε το ρόλο του διπλού πράκτορα και γίνεται πληροφοριοδότης της C.I.A., με σκοπό να εξαρθρώσουν οριστικά τη "Συμμαχία". Κατά τη διάρκεια των αποστολών της, η Σίντνεϊ θα έρθει αντιμέτωπη με αντίπαλους πράκτορες, τρομοκράτες και προδότες, διατηρώντας παράλληλα κρυφές τις δραστηριότητες αυτές από τους φίλους της...

Η σειρά θυμίζει το 24, καθώς η κάθε αυτοτελής κατασκοπική ιστορία καθηλώνει τον θεατή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η ευρηματική σκηνοθεσία της σειράς διατηρεί ένα γρήγορο ρυθμό στην πλοκή, που είναι γεμάτη ανατροπές κι αποκαλύψεις, ενώ το σασπένς κορυφώνεται στο τέλος κάθε επεισοδίου δημιουργώντας ανυπομονησία για το επόμενο επεισόδιο. Η Τζένιφερ Γκάρνερ, στο ρόλο της Σίντνεϊ, αλλάζει εμφάνιση και ταυτότητα στην κάθε μυστική αποστολή της. Είναι η "γυναίκα με τα χίλια πρόσωπα", που διακινδυνεύει τη ζωή της σε κάθε επεισόδιο της σειράς. Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο της σειράς είναι οι έκτακτες εμφανίσεις μεγάλων ονομάτων του Χόλιγουντ. Αναφέρουμε ενδεικτικά τους Κουέντιν Ταραντίνο, Ρότζερ Μουρ, Ντέιβιντ Καραντάιν, Ιζαμπέλα Ροσελίνι και Κρίστιαν Σλέιτερ, που θα τους απολαύσουμε όλους σε ρόλους γκεστ-σταρ.

Σκηνοθεσία: J.J. Abrams
Ηθοποιοί: Jennifer Garner, Ron Rifkin, Carl Lumbly, Kevin Weisman, Victor Garber, Michael Vartan, Greg Grunberg, David Anders, Merrin Dungey, Bradley Cooper
Βαθμολογία: 7.8/10 [iMDB]

Torrent:
Download από το The Pirate Bay

| Season 1 |
| Season 2 από Mini Nova |
| Season 3 |
| Season 4 |
| Season 5 |

Υπότιτλοι:
Download από το Rapidshare
| 5 Seasons Subs |

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

The 80th Annual Academy Awards - Oscars 2008



Γιορτάζοντας τα 80 χρόνια του θεσμού, οι διοργανωτές της φετινής απονομής των Oscar δημιούργησαν μια βραδιά που «πάντρευε» το παρόν με το παρελθόν.  Πριν από την ανακοίνωση των νικητών στις μεγάλες κατηγορίες (ερμηνείας, σκηνοθεσίας) προβάλλονταν βίντεο με σκηνές από παλαιότερες απονομές.  «Σφήνα» στη βραδιά, έπαιζαν μίνι συνεντεύξεις νικητών από το παρελθόν, όπως η Barbra Streisant, ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones.  Μάλιστα ο Jon Stewart, έδειξε στο κοινό τι θα συνέβαινε αν δεν είχε σταματήσει η απεργία των σεναριογράφων και οι διοργανωτές αναγκάζονταν να παρουσιάσουν μια απονομή χωρίς καλεσμένους… θα έπαιζαν βίντεο όπως το «αφιέρωμα των Oscar στα κιάλια και περισκόπια».  Τα πιο «καλλιτεχνικά» στούντιο Miramax Films και Paramount Vantage μοιράστηκαν τα βασικότερα βραβεία της βραδιάς, συγκεντρώνοντας συνολικά έξι χάρη στα «Καμιά Πατρίδα Για Τους Μελλοθάνατους - No Country For Old Men» και το «Θα Χυθεί Αίμα - There Will Be Blood».  Καμία από τις δύο ταινίες πάντως, δεν έχει κάνει εμπορική επιτυχία.  Εξηντατέσσερα εκατομμύρια μάζεψε σε 16 εβδομάδες προβολής στις Η.Π.Α. η πρώτη, μόλις 35 εκατομμύρια σε εννέα εβδομάδες, η δεύτερη.

Ο… ιππότης Day Lewis

Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το Oscar του από τα χέρια της Helen Mirren, ο Daniel Day Lewis αστειευόμενος με τη περυσινή νικήτρια για την ταινία «Η Βασίλισσα» γονάτισε μπροστά της. Εκείνη, χρησιμοποιώντας το αγαλματάκι αντί σπαθιού, τον «έχρισε» ιππότη.
Η πιο φανατική θαυμάστρια

Με τους αδελφούς Coen στη σκηνή να παραλαμβάνουν το βραβείο σκηνοθεσίας, κάποια από το κοινό έδειχνε την υποστήριξή της, με ένα.ν.. συνηθισμένο στους Έλληνες, τρόπο. Η σύζυγος του Joel Coen, ηθοποιός Francis McDormand, σφύριζε συνεχώς από τη θέση της και μάλιστα για λίγα δευτερόλεπτα τη "συνέλαβε" και ο φακός με τα δάχτυλα στο στόμα, να εκφράζει έτσι την αγάπη της στην οικογένεια.

Η… επιστροφή

Όταν η νικήτρια του Oscar τραγουδιού, Marketa Irglova, στάθηκε μπροστά στο μικρόφωνο για τον ευχαριστήριο λόγο της, οι παραγωγοί την έκοψαν, βάζοντας μουσική. Μετά το διάλειμμα που ακολούθησε ο Stewart πήρε την πρωτοβουλία, την κάλεσε και πάλι στη σκηνή για να μπορέσει να «ζήσει τη στιγμή της».

Η απούσα Angelina Jolie

Μια και η Ακαδημία Κινηματογράφου την σνόμπαρε και δεν την έχρισε υποψήφια για την ερμηνεία της στο «Μια Γενναία Καρδιά», η Angelina Jolie ήταν απούσα από την τελετή. Πήρε όμως ένα βραβείο από τον Jon Stewart, αυτό του… μωρού. Αστειευόμενος για τις εγκυμονούσες σταρ που έδωσαν το «παρών», έθεσε ως υποψήφιες τις Nicole Kidman, Jessica Alba και Cate Blancett, άνοιξε το σχετικό φάκελο και ανακοίνωσε ότι «το μωρό πηγαίνει στην... Angelina».

Οι στρατιώτες

Με την κατηγορία του καλύτερου ντοκιμαντέρ να έχει δύο υποψήφια που αφορούσαν τον πόλεμο στο Ιράκ, οι διοργανωτές είχαν την ιδέα να βάλουν αμερικανούς στρατιώτες να ανακοινώσουν το νικητή, μέσω δορυφορικής σύνδεσης με τη Βαγδάτη.

Τα καλύτερα για τον Jon Stewart

Όταν πριν από δύο χρόνια είχε αναλάβει το ίδιο πόστο, αυτό του παρουσιαστή, δεν φαινόταν να νιώθει άνετα. Αυτή τη φορά όμως, παρά το ότι και πάλι τον παρακολουθούσαν από τους δέκτες τους ένας στους έξι κατοίκους του πλανήτη, φάνηκε σαφώς πιο έτοιμος, χωρίς τρακ και σίγουρος για τα αστεία που είχε να πει.

Η αίθουσα ανταποκρίθηκε όλες τις φορές στις ατάκες του, χειροκροτώντας και γελώντας και δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή αμηχανίας, όπως έχει συμβεί σε άλλους παρουσιαστές.

Η εμπειρία του στην πολιτική σάτιρα (γράφει και παρουσιάζει την εκπομπή «The Daily Show»), σε συνδυασμό με τη χρονική στιγμή που έγινε η τελετή (προεκλογική εποχή για τις Η.Π.Α.) βοήθησαν τον Stewart να κινηθεί σε γνωστά του λημέρια.

«Ο Oscar που κλείνει τα 80 του χρόνια, γίνεται αμέσως φαβορί για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών», ήταν ένα από τα αστεία που χρησιμοποίησε, σατιρίζοντας την προχωρημένη ηλικία του υποψηφίου John McCain.

Παγκοσμιοποίηση στα βραβεία

Φέτος ήταν η πρώτη φορά μετά το 1964, που τα βραβεία και στις τέσσερις κατηγορίες ερμηνειών πήγαν σε μη αμερικανούς.

Η Marion Cotillard έγινε η πρώτη Γαλλίδα που πήρε το βραβείο καλύτερου α’ γυναικείου ρόλου, μετά τη Simone Signoret στην 32η απονομή και ο Javier Bardem είναι ο πρώτος Ισπανός ηθοποιός που κερδίζει το χρυσό αγαλματάκι.

Πηγή: cosmo.gr

Oscars 2008 [imdb]



Μία ταινία για την οικογένεια, την απληστία, την πίστη και τον... μαύρο χρυσό, στο προβιομηχανικό Τέξας. Στην ανατολή του 20ου αιώνα, ένας επιχειρηματίας γίνεται μεγιστάνας όταν κερδίζει δικαιώματα εκμετάλλευσης της γεμάτης πετρέλαιο γης ενός οικογενειακού ράντσου, μετατρέποντας το χωριό σε βιομηχανική πόλη. Το στήσιμο αυτής της επιχείρησης και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις της στις σχέσεις των ανθρώπων... βασισμένο στο μυθιστόρημα του Άπτον Σίνκλερ "Oil".

Σκηνοθεσία: Paul Thomas Anderson
Ηθοποιοί: Daniel Day-Lewis, Kevin J. O'Connor, Ciarán Hinds, Dillon Freasier, Barry Del Sherman, Paul F. Tompkins, Colleen Foy
Βαθμολογία: 8.8/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Rambo R5 BaLD - Πολύ καλή ποιότητα



Ένας θρυλικός ήρωας επιστρέφει και η περιπέτεια δράσης αποκτά ξανά όνομα: Τζον Ράμπο. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε γράφει, σκηνοθετεί, υπογράφει την παραγωγή και πρωταγωνιστεί στην τέταρτη συνέχεια της ιστορικής σειράς ταινιών δράσης. Μετά την επιτυχημένη αναβίωση του "Rocky", ο Σταλόνε υπενθυμίζει στο κοινό τι πάει να πει καθαρόαιμη ταινία δράσης με ωμή βία και γερές δόσεις αδρεναλίνης. Ο Τζον Ράμπο μπορεί να ζει στη ζούγκλα αλλά δεν είναι πλέον στην ενεργό δράση. Αντιθέτως, προτιμά να κάνει μεταφορές με το πλοίο του στον ποταμό Σάλουιν. Όταν τον προσεγγίζει μια ομάδα πρεσβευτών ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να τους οδηγήσει στην περιοχή όπου μαίνεται εμφύλιος πόλεμος, ο Ράμπο δέχεται απρόθυμα. Όταν όμως η ομάδα εξαφανίζεται, αναγκάζεται να πολεμήσει για άλλη μια φορά μόνος εναντίον όλων.

Σκηνοθεσία: Sylvester Stallone
Ηθοποιοί: Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden, Graham McTavish, Reynaldo Gallegos, Jake La Botz, Tim Kang, Maung Maung Khin, Paul Schulze
Βαθμολογία: 7.8/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video



Το αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση 815 της αεροπορικής εταιρίας Oceanic από Σύδνεϋ για Λος Άντζελες βγαίνει από την πορεία του και συντρίβεται σε ένα νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό. Λίγο πριν τη συντριβή κι ενόσω ακόμα βρισκόταν στον αέρα, το αεροσκάφος κόβεται στα δύο. Αρχικά γνωρίζουμε ότι μόνο από το μπροστινό τμήμα του αεροπλάνου υπήρξαν επιζώντες αλλά στην συνέχεια αποκαλύπτεται ότι υπάρχουν και άλλοι επιζώντες από το πίσω (ουραίο) τμήμα του αεροπλάνου. Με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα σωθούν, προσπαθούν να επιβιώσουν παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τις μεταξύ τους διαφορές καθώς και τα πολλά ανεξήγητα μυστήρια του νησιού. Η σειρά παρακολουθεί τις ζωές των 48 αυτών ανθρώπων πάνω στο νησί, ενώ παράλληλα σε κάθε επεισόδιο κάνει αναδρομή στο παρελθόν ενός από τους κεντρικούς ήρωες. Και όσο περνούν τα επεισόδια, τα μυστηριώδη γεγονότα που συμβαίνουν πάνω στο νησί πολλαπλασιάζονται...

Σκηνοθεσία: J.J. Abrams, Jeffrey Lieber, Damon Lindelof
Ηθοποιοί: Matthew Fox, Evangeline Lilly, Naveen Andrews, Terry O'Quinn, Josh Holloway, Emilie de Ravin, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Jorge Garcia, Dominic Monaghan
Βαθμολογία: 9,0/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video



Η Audrey Burke (Halle Berry) έχασε πρόσφατα τον άντρα της, ενώ στη συνέχεια έκανε σχέση με τον Jerry Sunborne (Benicio Del Toro), τον καλύτερο φίλο του άντρα της, ο οποίος κάνει χρήση ηρωίνης και ο εθισμός του κατέστρεψε ότι ήταν σημαντικό γι`αυτόν. Η Audrey θα καλέσει τον Jerry να μείνει στο σπίτι μαζί μ`αυτήν και τα δυο παιδιά της για να μπορέσει να κλείσει τις πληγές του χαμού.

Σκηνοθεσία: Susanne Bier
Ηθοποιοί:Halle Berry, Benicio Del Toro, David Duchovny, Alexis Llewellyn, Micah Berry, John Carroll Lynch, Alison Lohman
Βαθμολογία: 7.4/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video



Ο Clay (Hayden Christensen) είναι ένας νεαρός άντρας ο οποίος πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και θα πρέπει να χειρουργηθεί στη καρδιά. Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης ο Clay ακούει τα πάντα καθώς έχει πλήρη συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω του. Η γυναίκα του, Sam (Jessica Alba) θα πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις καθώς κι αυτή περνάει το προσωπικό της δράμα.

Σκηνοθεσία: Joby Harold
Ηθοποιοί: Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard, Lena Olin, Christopher McDonald, Sam Robards, Arliss Howard
Βαθμολογία: 6.5/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

The Sims Castaway Stories "Pc DVD-Rom"



Ξεπεράστε τις δυνάμεις της φύσης!!!

Βοηθήστε τους Sims σας να χτίσουν εκ νέου της ζωή τους, σε ένα έρημο τροπικό νησί μετά από ένα τρομακτικό ναυάγιο. Ξεπεράστε τις δυνάμεις της φύσης για να τους βοηθήσετε να επιζήσουν στον χαμένο παράδεισο. Χτίστε καταφήγια, κατασκευάστε μοναδικά αντικείμενα και ανακαλύψτε μοναδικούς θησαυρούς που θα σας βοηθήσουν. Βοηθήστε τους Sims να καλύψουν τις βασικότερες ανάγκες τους. Εξερευνήστε τον χαμένο παράδεισο για να βρείτε κρυμμένες παραλίες, σπηλιές και πολλές άλλες περιοχές. Ξεκινήστε τη ζωή των Sims από το μηδέν κατατασκευάζοντας τα πάντα, εργαλεία, καταφύγια, έπιπλα και είδη πρώτη ανάγκης. Συλλέξτε τα πάντα από κοχύλια μέχρι ξύλα και χρησιμοποιήστε τα για να βρείτε τροφή για τους Sims σας.

Το παιχνίδι προσπαθεί να κλέψει λίγο από την δόξα της γνωστής σειράς "Lost". Μπορεί να μην προσφέρει κάτι το καινούριο αλλά είναι σίγουρα αρκετά διασκεδαστικό και θα το λατρέψουν οι οπαδοί της γνωστής σειράς. Απευθύνετε σε όλες τις ηλικίες.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |



Το αεροσκάφος που θα διανύει την απόσταση Ευρώπη-Αυστραλία σε λιγότερο από 5 ώρες παρουσίασαν Βρετανοί μηχανικοί. Το κωδικό όνομα του αεροσκάφους είναι Α2 και αποτελεί το αποτέλεσμα της κατασκευής, στην οποία προχώρησε η εταιρεία Reaction Engines με έδρα το Oxfordshire, στη νότια Αγγλία. Ανάμεσα στους χρηματοδότες του συμπεριλαμβάνεται και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος. Έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 300 επιβατών, με ανώτατη ταχύτητα 6.400 χιλιομέτρων την ώρα, που μεταφράζεται σε πέντε φορές την ταχύτητα του ήχου.
Το πότε ακριβώς θα μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία και να ξεκινήσει τα συγκεκριμένα δρομολόγια το αεροσκάφος δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη. Ίσως και να περάσουν πολλά χρόνια. "Το A2 έχει σχεδιαστεί ούτως ώστε να απογειώνεται από το διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών και να ταξιδεύει υποηχητικά και να πετά ώς τον βόρειο Ατλαντικό με ταχύτητα περίπου ενός Mach (το οποίο αντιστοιχεί σε 1.225 χιλιόμετρα την ώρα). Κατεθυνόμενο προς τον Νότιο Πόλο και με τελικό προορισμό τον Ειρηνικό Ωκεανό και την Αυστραλία, θα φθάνει τα 5 Mach την ώρα", δήλωσε ο υπεύθυνος της κατασκευάστριας εταιρείας, Alan Bond. Το αεροσκάφος έχει μήκος 143 μέτρα και μπορεί να πετάξει για τον τελικό του προορισμό χωρίς ενδιάμεση στάση, διανύοντας συνολική απόσταση 20.000 χιλιομέτρων. Λειτουργεί με υγρό υδρογόνο, το οποίο θεωρείται φιλικό προς το περιβάλλον καθώς εκπέμπει νερό και νιτρώδες οξείδιο, αντί διοξείδιο του άνθρακα. Οι επιβάτες θα ταξιδεύουν χωρίς παράθυρα, εξ αιτίας της υπερθέρμανσης που προκαλείται από τις υψηλές ταχύτητες. Στη θέση των παραθύρων θα τοποθετηθούν οθόνες τηλεόρασης, ούτως ώστε ο επιβάτης να έχει την αίσθηση ότι βλέπει απ' έξω. Η μέση τιμή του εισιτηρίου θα κυμαίνεται στα 7.660 δολάρια.
Η πτήση Βρυξέλες-Αυστραλία θα διαρκεί 4 ώρες και 40 λεπτά. Και μπορεί κάτι τέτοιο να φαντάζει αδιανόητο, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, αλλά μάλλον τίποτα, απ' ό,τι φαίνεται, δεν είναι αδύνατον.

Πηγή:cosmo.gr

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Into the Wild DvDrip FXG - Πολύ καλή ποιότητα



Ο 22χρονος νεαρός ιδεαλιστής Κρίστοφερ Μακάντελς, μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο, κι ενώ τον περιμένει μια πλουσιοπάροχη ζωή, αποφασίζει ξαφνικά να εγκαταλείψει τα πάντα για την άγρια φύση της Αλάσκας. Περιπλάνηση σε αφιλόξενες περιοχές και συναντήσεις με διάφορους ανθρώπους συνιστούν την παρακαταθήκη του Μακάντλες που αφήνει την τελευταία του πνοή εκεί που επέλεξε… στη φύση. Τα κίνητρα της επιλογής του, αλλά και τα αίτια του θανάτου του αποτελούν ένα μυστήριο που μονάχα ο ίδιος θα μπορούσε να λύσει.

Σκηνοθεσία: Sean Penn
Ηθοποιοί: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Brian Dierker, Catherine Keener, Vince Vaughn
Βαθμολογία: 8.2/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video -Soon-

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

The Warlords DVDRip PMCG - Καλή ποιότητα



Το "The Warlords" είναι μια επική ταινία που πραγματεύεται την ιστορία τριών αδερφών και του αγώνα τους, σε ένα σκηνικό πολέμου και πολιτικών αναταραχών. Είναι βασισμένη στο "The Assassination of Ma", μια ιστορία της δυναστείας Qing (1644-1911) σχετικά με τη δολοφονία του στρατηγού Ma Xinyi. Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία βασισμένη σε αυτήν την ιστορία. Η πρώτη ήταν το "The Blood Brothers" του Zhang Che, η οποία εκδόθηκε το 1973.

Σκηνοθεσία: Peter Chan
Ηθοποιοί: Jet Li, Andy Lau, Takeshi Kaneshiro, Jinglei Xu
Βαθμολογία: 7.8/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video



Ο Τζορτζ Κλούνι υποδύεται τον Μάικλ Κλέιτον, έναν inside man μεγάλης νομικής εταιρείας: Είναι ο άνθρωπος που καλείς σε βοήθεια, όταν έχεις χτυπήσει και εγκαταλείψει ένα θύμα στο δρόμο, είναι αυτός που προστατεύει τα αφεντικά του από τις "βρωμοδουλειές" τους. Μια σειρά από ενοχοποιητικά στοιχεία, απειλές και βρώμικες αποκαλύψεις, στοιχειώνουν τον ήρωα σε μια υπόθεση που τα περιθώρια στενεύουν μέρα με την ημέρα.

Σκηνοθεσία: Tony Gilroy
Ηθοποιοί: George Clooney, Tom Wilkinson, Michael O'Keefe, Sydney Pollack, Danielle Skraastad, Tilda Swinton
Βαθμολογία: 7.7/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video -Soon-

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Goodbye Bafana DVDRip DMT - Πολύ καλή ποιότητα



Νότιος Αφρική 1968, 25.000.000 μαύροι κυβερνώνται από μια μειονότητα 4.000.000 λευκών κάτω από το απάνθρωπο καθεστώς του Άπαρχαϊντ. Οι μαύροι δεν έχουν κανένα δικαίωμα ιδιοκτησίας, εκπαίδευσης, μετακίνησης και ψήφου. Αποφασισμένοι να διατηρήσουν την εξουσία, οι λευκοί απαγορεύουν όλες τις οργανώσεις των μαύρων, φυλακίζουν και εξορίζουν τους ηγέτες τους. Ο Τζέιμς Γκρέγκορι είναι ένας κλασσικός λευκός Αφρικανός που βλέπει τους μαύρους ως υπανθρώπους. Μικρός έμαθε να μιλά την διάλεκτο των Χόσα. Αυτό τον κάνει τον ιδανικό φύλακα του Νέλσον Μαντέλα.

Σκηνοθεσία: Bille August
Ηθοποιοί: Joseph Fiennes, Dennis Haysbert, Diane Kruger, Shiloh Henderson, Patrick Lyster, Faith Ndukwana
Βαθμολογία: 7.0/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video



Υπερβολικά ντροπαλή, ελάχιστα δημοφιλής και ακόμα λιγότερο αποδοτική στο φαστουντάδικο όπου δουλεύει, η Λίλι μπορεί να είναι ο θηλυκός ορισμός του loser, αλλά δεν παύει να αναζητά τον αιώνιο έρωτα. Γιατί να μην πιστέψει ότι τον ανακάλυψε, λοιπόν, στην θέα του Τζάροντ, που έχει ακριβώς το ίδιο σημάδι πάνω από τα χείλη με εκείνη; Και παρόλο που η σχέση τους θα ξεκινήσει από ένα επιεικώς αποτυχημένο πάρτι μεταμφεσμένων, θα ολοκληρωθεί στην λιγότερο ρομαντική πρώτη νύχτα όλων των εποχών και θα δοκιμαστεί σε ένα τραγελαφικό ταξίδι εκδίκησης, η Λίλι θα παραμείνει απτόητη. Και την αφοπλιστική αθωότητά της θα υποστηρίξει ολόψυχα ο ίδιος ο σκηνοθέτης, σε μια ιστορία αγάπης που αγκαλιάζει με ειλικρίνεια τους ακατάταχτους ήρωές του, για να ανταγωνιστεί σε feel good ιδιορρυθμία ταινίες όπως το Little Miss Sunshine. Συμμετοχή στο φεστιβάλ Βερολίνου.

Σκηνοθεσία: Taika Waititi 
Ηθοποιοί: Loren Horsley, Jemaine Clement, Joel Tobeck, Brian Sergent
Βαθμολογία: 6.9/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video



Τα Φιλαράκια, πρωτότυπος τίτλος: "Friends" είναι μία αμερικάνικη κωμική τηλεοπτική σειρά. Η προβολή της άρχισε το 1994 και ολοκληρώθηκε στις 6 Μαΐου 2004 με μεγάλη απήχηση για όλο αυτό το διάστημα. Κατά πολλούς υπήρξε η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά όλων των εποχών. Η επιτυχία του σίριαλ, όπως υποστηρίζουν πολλοί, οφείλεται στο έξυπνο σενάριο αλλά και στη χημεία που ένωσε τους πρωταγωνιστές.

Η σειρά αφορούσε κυρίως τις ζωές έξι ανθρώπων που ζουν στην Νέα Υόρκη του σήμερα. Πρόκειται για τα ακόλουθα πρόσωπα:

  • Ρος Γκέλερ – Ντέιβιντ Σουίμερ
  • Μόνικα Γκέλερ – Κόρτνεϊ Κοξ Αρκέτ
  • Ρέιτσελ Γκριν – Τζένιφερ Άνιστον
  • Τσάντλερ Μπινγκ – Μάθιου Πέρι
  • Φοίβη Μπουφέ – Λίζα Κούντροου
  • Τζόι Τριμπιάνι – Ματ ΛεΜπλανκ
Βαθμολογία: 8.9/10 [iMDB

Και οι έξι είναι φίλοι που διάφορες περιστάσεις τους έφεραν μαζί και κάνουν πολύ στενή παρέα. Εκτός από τον Ρος και την Φοίβη, ζουν σε δύο διαμερίσματα που βρίσκονται το ένα απέναντι από το άλλο στον ίδιο διάδρομο μίας πολυκατοικίας στο κέντρο της Νέα Υόρκης. Συχνάζουν στο καφέ Central Perk και κάθονται πάντα γύρω από τον ίδιο καναπέ. Όλη η σειρά περιστρέφεται γύρω από τις ζωές τους, τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους και τις ερωτικές σχέσεις με τρίτα πρόσωπα. Κάποιες από αυτές τις σχέσεις είναι μακροχρόνιες και άλλες επανέρχονται κατά διαστήματα. Επίσης, σπάνια στη σειρά βλέπουμε ή μαθαίνουμε για άλλους φίλους τους. Οι γονείς τους, οι εργοδότες τους, οι συνάδελφοί τους ακόμα και οι γείτονές τους εμφανίζονται εξίσου σπάνια.

Torrent:
Download από το The Pirate Bay
| Season 01 | Season 02 | Season 03 | Season 04 | Season 05 |
| Season 06 | Season 07 | Season 08 | Season 09 | Season 10 |
Υπότιτλοι:
Download από το Rapidshare
| 10 Seasons Subs |



Ο πιο επιτυχημένος "πλανευτής πιτών" στην ιστορία του κινηματογράφου επιστρέφει και αυτή τη φορά χρησιμοποιεί τη γοητεία του για ένα σκοπό με μεγαλύτερη αξία, αλλά με εξίσου ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Είναι δυνατόν να κοιτάξεις σ' ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο και να βρεις τον άνθρωπο που θες να περάσεις μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου; Ο Άντερσον σταμάτησε να πιστεύει στον έρωτα, όταν η σχέση του με το "τέλειο" κορίτσι έλαβε τέλος. Όμως ο καιρός έχει γυρίσματα κι έτσι, όταν βάζει στοίχημα με τον καλύτερο φίλο του Τεντ, δεν μπορεί παρά να κάνει πρόταση γάμου στην πρώτη κοπέλα που θα βρεθεί μπροστά του. Το όνομα αυτής, Κέιτ, μια σερβιτόρα που θέλει να ξεφύγει από τη χωρίς πάθος σχέση της με τον ορθοδοντικό φίλο της. Βέβαια πόσες είναι οι πιθανότητες να δεχτεί μια άγνωστη κοπέλα την πρόταση γάμου που θα της κάνει ο πρώτος τυχόντας; Η Κέιτ, όμως, αποστομώνει τον Άντερσον λέγοντας το πολυπόθητο ναι!

Σκηνοθεσία: Michael Ian Black
Ηθοποιοί: Dennis Albanese, Jason Biggs, Audra Blaser, Julia Montgomery Brown, Mark Consuelos, Rob Corddry, Chris Diamantopoulos
Βαθμολογία: 6.0/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video



Το 1881 ο χαρισματικός και απρόβλεπτος Τζέσε Τζέιμς, ο διαβόητος ληστής της Δύσης, ετοιμάζει την επόμενη μεγάλη ληστεία του, έχοντας ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει πολλούς "καλοθελητές" που, όπως είναι φυσικό, δελεάζονται από την υπέρογκη αμοιβή, αλλά και τη δόξα που θα φέρει η παράδοσή του στην αστυνομία. Όμως, εκείνο που δε γνωρίζει ο Τζέσε είναι ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του βρίσκεται μέσα στην ίδια του τη συμμορία και δεν είναι άλλος από τον Ρόμπερτ Φορντ, ένα νεαρό, που ψάχνοντας να βρει νόημα στη ζωή του, έχει εισχωρήσει στην ομάδα του Τζέσε. Για πόσο καιρό όμως θα αντέξει να μείνει στην αφάνεια; Για πόσο καιρό θα μπορέσει να κρύβει τη ζήλια του για το "μέντορά" του; Δε θα αργήσει να πάρει την απόφαση να τον δολοφονήσει εν ψυχρώ, καταστρώνοντας μεθοδικά το σχέδιό του και παίρνοντας με το μέρος του και άλλα μέλη της συμμορίας. Όμως, θα ανακαλύψει ότι μετά τη δολοφονία του "αφεντικού" του, μία καινούρια κόλαση τον περιμένει...

Σκηνοθεσία: Andrew Dominik
Ηθοποιοί: Brad Pitt, Mary-Louise Parker, Brooklynn Proulx, Dustin Bollinger, Casey Affleck, Sam Rockwell, Jeremy Renner
Βαθμολογία: 8.0/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Aliens Vs Predator R3 BaLD - Πολύ καλή ποιότητα



Η φυλή των Aliens εξακολουθεί να βρίσκεται σε πόλεμο με τη φυλή των Predators και η μάχη μεταφέρεται στη γη. Οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης θα βρεθούν στη μέση της αιματηρής διαμάχης ανάμεσα στις δύο φονικές εξωγήινες φυλές και θα πρέπει να ενωθούν για να καταφέρουν να επιβιώσουν. Οι αδερφοί Στράους, υπεύθυνοι για τα ειδικά εφέ σε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές ταινίες όπως "300" και "X-Men: The Last Stand", σκηνοθετούν τη συνέχεια του γνωστού θρίλερ "Aliens vs. Predator".

Σκηνοθεσία: Colin Strause, Greg Strause
Ηθοποιοί:Steven Pasquale, Reiko Aylesworth, John Ortiz, Johnny Lewis, Ariel Gade, Kristen Hager, Sam Trammell
Βαθμολογία: 6.8/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video



Η νέα ταινία του Τζέισον Ρέιτμαν ("Thank You For Smoking") με πλούσιο καστ πρωταγωνιστών. Αντιμέτωπη με μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, μια εκκεντρική κοπέλα θα πάρει μια ασυνήθιστη απόφαση σχετικά με το παιδί που θα φέρει στον κόσμο!

Σκηνοθεσία: Jason Reitman
Ηθοποιοί: Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner, Jason Bateman, Allison Janney, J.K. Simmons, Olivia Thirlby
Βαθμολογία: 8.3/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U



Ο Μίλο Τιντλ και ο Άντριου Γουάικ προέρχονται από δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ο ένας είναι διάσημος συγγραφέας και ο άλλος άσημος ηθοποιός. Έχουν όμως ένα κοινό: τη γυναίκα του Άντριου. Προκειμένου να γλιτώσει τα χρήματα της διατροφής, που θα έπρεπε να πληρώσει λόγω του διαζυγίου, ο Άντριου προτείνει στον Μίλο να "στήσει" μία ληστεία στο σπίτι του και στη συνέχεια να πουλήσει τα κλοπιμαία, ενώ ο ίδιος θα απαιτήσει αποζημίωση από την ασφαλιστική του. Η συμφωνία φαίνεται δίκαιη. Όμως το κάθε μέρος έχει άλλα στο μυαλό του και δε θα περάσει πολύς καιρός πριν ο εγωισμός και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους, ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh
Ηθοποιοί:Michael Caine, Jude Law, Harold Pinter
Βαθμολογία: 6.8/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video