Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Michael Clayton DVDRip NeDiVx - Πολύ καλή ποιότητα



Ο Τζορτζ Κλούνι υποδύεται τον Μάικλ Κλέιτον, έναν inside man μεγάλης νομικής εταιρείας: Είναι ο άνθρωπος που καλείς σε βοήθεια, όταν έχεις χτυπήσει και εγκαταλείψει ένα θύμα στο δρόμο, είναι αυτός που προστατεύει τα αφεντικά του από τις "βρωμοδουλειές" τους. Μια σειρά από ενοχοποιητικά στοιχεία, απειλές και βρώμικες αποκαλύψεις, στοιχειώνουν τον ήρωα σε μια υπόθεση που τα περιθώρια στενεύουν μέρα με την ημέρα.

Σκηνοθεσία: Tony Gilroy
Ηθοποιοί: George Clooney, Tom Wilkinson, Michael O'Keefe, Sydney Pollack, Danielle Skraastad, Tilda Swinton
Βαθμολογία: 7.7/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video -Soon-

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους,

Αυτό το οποίο παρατηρώ είναι οτι δυστυχώς η ποιότητα είναι αντιστρόφως ανάλογη της παρεχόμενης ποσότητας. Πολλές ταινίες έχουν κάκιστη εγγραφή ενώ οι υπότιτλοι είναι από γραφικοί έως εντελώς απαράδεκτοι μην έχοντας ούτε καν συνοχή από πρόταση σε πρόταση αποπροσανατολίζοντας εντελώς τον θεατή.
Παιδιά κάνετε μια καλή προσπάθεια μέχρι τώρα, θεωρώ όμως οτι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Μεγαλύτερη βάση στην ποιότητα παρά στην ποσότητα!!!!
Μια πρόταση στα παληκάρια τα οποία με χρόνο και κόπο δικό τους ασχολούνται με τον υποτιτλισμό και μαγκιά τους...σταματήστε την ακουστική απόδοση υποτίτλων!!!!! Είναι πολύ χαμηλής ποιότητας, με αποτέλεσμα να σπαταλάτε και τον δικό σας χρόνο αλλά και τον δικό μας. Κατεβάστε τους αγγλικούς for hearing impaired υπότιτλους και κάντε μετάφραση!Το αποτέλεσμα θα είναι 1000% ανώτερο ποιοτικά σας το εγγυώμαι.

P.s. και πάλι μπράβο, καλή συνέχεια και κουράγιο...θα σας τα χώνουμε για να γίνετε καλύτεροι...εχθρός του καλού το καλύτερο

Joni είπε...

Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στο θέμα των υποτίτλων δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλύτερο. Εσύ όμως μπορείς... Αν κατεβάζεις υπότιτλους και τους διορθώνεις για σένα, το καλύτερο θα ήταν μετά να τους ανεβάσεις κάπου ή ακόμα καλύτερα, αν έχεις τον χρόνο, να μεταφράζεις κι εσύ, αν δεν το κάνεις ήδη. Έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο να απολαμβάνει την αγαπημένη του ταινία.

P.s. Αν βρίσκεις υπότιτλους που ταιρίαζουν καλύτερα στα release που δημοσιεύουμε θα το εκτιμούσαμε πολύ αν μας έστελνες το link.