Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Lost "Οι Αγνοούμενοι" Season 4 Episode 11 & 12



Episode 11

Το επεισόδιο είναι αφιερωμένο στον Τζον Λοκ. Δείχνει μερικά πράγματα από την μέχρι τώρα ζωή του, πράγματα που δεν μας έχει δείξει στο παρελθόν. Φαίνεται πως ο Τζον ήταν “ξεχωριστός” από μικρός. Σκηνές από το παρελθόν θα μας γεμίσουν απορίες σχετικά με το ποιος είναι ο Λοκ και ποια μοίρα τον έφερε στο νησί. Γνώριμα πρόσωπα θα τον επισκεφτούν και θα μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για τον Jacob για ακόμη μια φορά. Δυστυχώς, ούτε και σε αυτό το επεισόδιο δεν μας λέει καθαρά ποιος είναι αν και ο Τζον βρίσκει και μπαίνει στην καλύβα. Εκεί δεν θα βρει τον Jacob αλλά δύο πρόσωπα, το ένα γνωστό σε αυτόν και το άλλο όχι! Επίσης, έχουμε εξελίξεις και στο πλοίο όπου πολλά πράγματα θα συμβούν. Οι στρατιώτες γυρνάνε από το νησί, αλλά όχι για πολύ… Ο Σαγίντ ετοιμάζεται για μια αποστολή και ένα παράξενο γεγονός συμβαίνει με τον γιατρό!


Episode 12

Το επεισόδιο αποτελεί τον προάγγελο καταστάσεων που θα δούμε στα 2 επόμενα. Το επεισόδιο αρχίζει με κάτι που το περιμέναμε όλοι τόσο καιρό. Η γλυκιά επιστροφή των Οσειάνικ 6 έφτασε και οι οικογένειες των επιζώντων ήταν εκεί… Ανακούφιση και συγκίνηση νοιώθουν οι πρωταγωνιστές, αλλά παράλληλα κρύβουν και πολλά μυστικά για το νησί και τους άλλους επιζώντες. Η δράση στο νησί συνεχίζεται με τον Σαγίντ να φτάνει στην παραλία και να μαθαίνει ότι ο Τζακ τρέχει προς το ελικόπτερο. Ο Νταν προθυμοποιείται να μεταφέρει τους πρώτους 6 στο πλοίο και να γυρίσει για τους υπόλοιπους. Δύο από τους Οσειάνικ 6 θα μπουν στην βάρκα εκείνη. Η παρέα των Μπεν, Λοκ και Χιούγκο κατευθύνονται στο μέρος όπου θα μετακινήσουν το νησί!!!

Σκηνοθεσία: Stephen Williams
Ηθοποιοί: Matthew Fox, Evangeline Lilly, Naveen Andrews, Terry O'Quinn, Josh Holloway, Emilie de Ravin, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Jorge Garcia, Dominic Monaghan
Βαθμολογία: 9,0/10 [iMDB]