Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Crimes of War "Pc DVD Rom"



Απρίλιος του 1945, οι τελευταίες μέρες πριν το τέλος του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Το Βερολίνο δέχεται σφοδρή επίθεση απο τις συμμαχικές δυνάμεις, αποτελώντας το τελευταίο προπύργιο της πτώσης της αυτοκρατορίας του τρίτου Ράϊχ. Ο Χίτλερ βρίσκεται καλά φυλασσόμενος στο Führerbunker, γνωρίζοντας πολύ καλά οτι η κατάσταση είναι απελπιστική και μη αναστρέψιμη. Τις ύστατες αυτές στιγμές τίθεται σε εφαρμογή ένα εντελώς παρανοϊκό σχέδιο που θα εκτελεστεί με την απόδραση των υψηλότερων στελεχών των SS και του χιτλερικού καθεστώτος , πριν οι σοβιετικές δυνάμεις υψώσουν την σημαία τους στο Reichstag. Εκεί αναλαμβάνει δράση η αντίσταση με σκοπό να εμποδίσει το διαβολικό σχέδιο πάση θυσία...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
-Χρησιμοποιήστε μια μεγάλη γκάμα οχημάτων για να προκαλέσετε την μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στον εχθρό.
-Συνεργαστείτε με τις δυνάμεις της αντίστασης απέναντι στο σατανικό σχέδιο που ετοιμάζουν οι SS. Πολλόι σπουδαίοι χαρακτήρες που θα συμβάλουν στην εξέλιξη της ιστορίας.
-Μεγάλο διαθέσιμο οπλοστάσιο απο αυθεντικά όπλα απο το πιστόλι χειρός Luger Parabellum, το συμμαχικό αυτόματο Tommy Gun και το οπλοπολυβόλο MG-42.
-Πολεμήστε σε ερειπωμένες πόλεις, βομβαρδισμένα εργοστάσια για να φτάσετε μέχρι τις εγκαταστάσεις των αρχηγείων του 3ου Ράϊχ στο μεταίχμιο της τελικής κατάρρευσης.
-Παίξτε σε παιχνίδι πολλαπλών παικτών μέσω διαδικτύου ή LAN.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι & το crack |