Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση τη SCEE, η αναβάθμιση v2.20 για το PS3, η οποία θα διατεθεί στα τέλη Μαρτίου, αναμένεται να προσφέρει σημαντικές προσθήκες στο εν λόγω σύστημα και κυρίως σε ό,τι αφορά στις Blu-ray ταινίες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα προστεθεί η υπηρεσία Blu-ray Disc Profile 2.0 (γνωστό ως BD-Live), η οποία θα μας επιτρέπει να κατεβάζουμε επιπλέον υλικό για διάφορες ταινίες, που, φυσικά, θα την υποστηρίζουν. Επιπροσθέτως, θα μας δίνεται η δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να κατεβάζουμε έξτρα σκηνές, ταινίες μικρού μήκους, υπότιτλους, καθώς και ringtones, τα οποία, φυσικά, θα μπορούν να σταλούν σε κινητά.
Αν και δεν έχουν δοθεί πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τα παιχνίδια που θα μπορούμε να κατεβάσουμε από αυτήν την υπηρεσία, έγινε γνωστό ότι θα επιτρέπουν online αναμετρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το update θα καταλαμβάνει 1 GB, ενώ διάφορες ταινίες που θα υποστηρίζουν τη BD-Live αναμένεται να εκδοθούν τον ερχόμενο μήνα. Εκτός της παραπάνω υπηρεσίας, οι υπόλοιπες προσθήκες της V2.20 αναβάθμισης είναι οι εξής:

- Δυνατότητα να μεταφέρουμε φωτογραφίες ή μουσική μεταξύ των PSP και PS3
- Δυνατότητα να συνεχίσουμε να βλέπουμε τις ταινίες από το σημείο που τις σταματήσαμε, ακόμα και όταν τις επανατοποθετήσουμε στο σύστημα
- Θα γίνει εφικτή η χρήση του PSP ως ασύρματο χειριστήριο, επιτρέποντάς μας να ακούμε μουσική στο PS3
- Ο internet browser του PS3 θα βελτιωθεί, έτσι ώστε η ταχύτητά του να αυξηθεί, αλλά και να μας επιτρέπει να βλέπουμε απ’ ευθείας τα βίντεο που βρίσκονται στις διάφορες σελίδες, δεδομένου, φυσικά, ότι αυτή η δυνατότητα υποστηρίζεται από την εκάστοτε ιστοσελίδα
- Θα μπορούμε, πλέον, να βλέπουμε τους τύπους αρχείων DivX και WMA, που ξεπερνούν το μέγεθος των 2 GB
- Η επιλογή «Mosquito Noise Reduction» θα τοποθετηθεί στο μενού AV setting του control panel για τον DVD/BD player, η οποία θα βελτιώνει την εικόνα στην αναπαραγωγή ταινιών.

Πηγή: gameover.gr