Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Gone Baby Gone DvDrip FXG - Πολύ καλή ποιότητα



Ηθοποιός ("Pearl Harbor", "Απόλυτος Κίνδυνος"), σεναριογράφος -βραβευμένος με Όσκαρ για το σενάριο του στην ταινία "Ο Ξεχωριστός Κύριος Χάντινγκ"- ο Μπεν Άφλεκ μετράει στις κινηματογραφικές του ιδιότητες μία ακόμα: εκείνη του σκηνοθέτη! Δύο ιδιωτικοί ερευνητές έχουν αναλάβει να βρουν ένα τετράχρονο κοριτσάκι που αγνοείται στο Ντόρτσεστερ, εργατική γειτονιά της Βοστόνης. Οι δυο τους, ζευγάρι στη ζωή τους, έχουν μία αρκετά περίπλοκη σχέση, που αντανακλάται και στις επιλογές που κάνουν. Κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Ντένις Λεχάν, συγγραφέα του ατμοσφαιρικού "Σκοτεινό Ποτάμι", το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Αφλεκ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να συμμετέχει... στις υποψηφιότητες των βραβείων Όσκαρ!

Σκηνοθεσία: Ben Affleck
Ηθοποιοί: Casey Affleck, Michelle Monaghan, Morgan Freeman, Ed Harris, John Ashton, Amy Ryan, Amy Madigan
Βαθμολογία: 8.0/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά...στη συγκεκριμένη ταινία όμως υπάρχουν αρκετά προβλήματα...
Η εικόνα δεν είναι καθόλου καλή...τα frames στο πάνω δεξιά μέρος σπάνε διαρκώς...όσο για τους υπότιτλους και εκεί υπάρχουν αρκετά προβλήματα τόσο στο περιεχόμενο όσο και στην ποιότητα...χρειάζεται πολύ δουλεία ακόμα...το επισημαίνω αυτό διότι όταν το link χαρακτηρίζεται ώς "πολύ καλή ποιότητα" θεωρώ οτι ρίχνει το επίπεδο του blog και αυτό είναι άδικο διότι υπάρχουν αρκετά καλά κομμάτια...λίγη προσοχή λοιπόν δεν βλάπτει...φιλική συμβουλή είναι. και πάλι μπράβο σας και περιμένουμε να δούμε περισσότερα στο μέλλον

Joni είπε...

Σ'ευχαριστούμε πολύ για την καλή σου διάθεση και για τα καλά σου λόγια... Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας (4 μήνες υπάρχει το blog, είμαστε ακόμα στην αρχή). Φταίει και λίγο το ότι είναι περίοδος εξεταστικών.