Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007

Mr Magoriums Wonder Emporium R5 PUKKA - Καλή ποιότητα



Mr magorium's wonder emporium ονομάζεται η νέα ταινία του zach helm στην οποία πρωταγωνιστούν η natalie portman και ο dustin hoffman. Πρόκειται για μια κωμωδία φαντασίας στην οποία ο hoffman υποδύεται τον mr magorium, τον καλύτερο παιχνιδοποιό όλων τον εποχών και ιδιοκτήτη ενός παιχνιδάδικου διαφορετικού από τα άλλα. Σε αυτό το κατάστημα τα παιχνίδια ζωντανεύουν. Όταν ο κύριος magorium σε ηλικία 243 χρόνων αποφασίζει να αποσυρθεί και να αφήσει την επιχείρηση στα χέρια της παράξενης manager της molly τα παιχνίδια επαναστατούν και το κατάστημα γίνεται απείθαρχο.

Σκηνοθεσία: Zach Helm
Ηθοποιοί: Ted Ludzik, Natalie Portman, Zach Mills, Dustin Hoffman, Madalena Brancatella, Paula Boudreau, Mike Realba
Βαθμολογία: 6,2/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Σημαντική ανάπτυξη για το Pirate Bay



Η διακίνηση πειρατικού υλικού μέσω του διαδικτύου είναι από τα σημαντικότερα προβλήματα της αγοράς και αυτό αποδεικνύεται και με αριθμούς κάθε ημέρα που περνάει. Σύμφωνα με στοιχεία που φέρνει το site TorrentFreak για το γνωστό site Pirate Bay, ο αριθμός των χρηστών του κατάφερε σχεδόν να διπλασιαστεί. Συγκεκριμένα, το Pirate Bay κατέγραψε 4.3 εκατομμύρια χρήστες στο τέλος του 2006 με τον αριθμό να εκτοξεύεται φέτος την ίδια περίοδο στα 8 εκατομμύρια. Αντίστοιχα, τα downloads από 576.000 αρχεία, ανέβηκαν για τη χρονιά που διανύουμε στις 915.000. Το σουηδικό site χρησιμοποιεί κυρίως servers της Dell, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει συγκεντρώσει χρήστες από sites που αντιμετώπισαν νομικά προβλήματα και έκλεισαν, όπως το isoHunt. Όπως φαίνεται, ο αγώνας των εταιριών εναντίον του Pirate Bay θα συνεχιστεί ακάθεκτος. Αναμένουμε τις εξελίξεις...

Πηγή:cosmo.gr



Το γερμανικό περιοδικό C’T αναφέρει πως από το 2006 τα προγράμματα αντιμετώπισης ιών έχουν μειώσει τις επιδόσεις τους. Τα antivirus προγράμματα έχουν γίνει από τα πιο χρήσιμα στη σημερινή εποχή και με την ταχύτητα που ανταλλάσσονται πλέον τα δεδομένα μέσω του παγκόσμιου ιστού. Σύμφωνα πάντως με το γερμανικό περιοδικό τεχνολογίας C’T, τα προγράμματα αντιμετώπισης τέτοιων αρχείων/προγραμμάτων παρουσιάζουν μειωμένες επιδόσεις σε σχέση με το 2006. Το συμπέρασμα έγινε με τα σημερινά δεδομένα σε πάνω από 10 γνωστά προγράμματα της αγοράς και το περιοδικό έβγαλε ποσοστά επιτυχούς αντιμετώπισης, τα οποία συνέκρινε με το παρελθόν και συγκεκριμένα με την ίδια κατάσταση το 2006. Τα αποτελέσματα είναι αποθαρρυντικά, αφού η αποτελεσματικότητα των antivirus πριν από δύο χρόνια ήταν σαφώς καλύτερη. Αυτό πάντως που πρέπει να μετρήσουμε είναι πως παράλληλα με την ανάπτυξη των προγραμμάτων αυτών, υπάρχει ραγδαία ανάπτυξη και στους ιούς/malware, τους οποίους έχει βοηθήσει υπερβολικά η ανάπτυξη του Internet.

Πηγή:cosmo.gr



To Kaspersky Internet Security 7.0 λειτουργεί ως απόλυτος φρουρός στον υπολογιστή σας, δίνοντάς σας την δυνατότητα να «σερφάρετε» άνετα στο διαδίκτυο, να ολοκληρώσετε ακίνδυνα τις εμπορικές και διατραπεζικές σας συναλλαγές, να επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο χωρίς βομβαρδισμούς από κακόβουλα emails. Σας προσφέρει αποδεδειγμένη προστασία με το βραβευμένο Kaspersky Anti-Virus που διαθέτει το τρίπτυχο ασφαλείας: Ενημέρωση βάσης signatures κάθε ώρα! Υβριδική τεχνολογία ανάλυσης επιθέσεων (Heuristic analyzer) - Behavior blocker και περιλαμβάνει ταυτόχρονα Personal Firewall, Αnti-spam filtering, Parental & Privacy Control και πολλά πολλά ακόμα!

Βασικά Πλεονεκτήματα
  • Ενσωματωμένη προστασία από κάθε απειλή του διαδικτύου
  • Ενσωματωμένη προστασία από Ιούς:
  • Αυτόματη ενημερώση βάσης signatures κάθε ώρα
  • 1ο στάδιο Behavior analysis
  • Αδιάλειπτο behavior analysis.
  • Σκανάρισμα σε «πραγματικό χρόνο» όλων των e-mails, αρχείων και της κίνησης του διαδικτύου
  • Personal firewall που διαθέτει σύστημα ανίχνευσης & αποτροπής κακόβουλων επιθέσεων (IDS / IPS system).
  • Προστασία των εμπιστευτικών σας αρχείων και αποτροπή διαρροής τους
  • Parental Control.
  • Θωράκιση του υπολογιστή σας από επιθέσεις spam & phishing
  • Αυτόματες ενημερώσεις
Επιπρόσθετα Πλεονέκτηματα
  • Θωράκιση απένταντι σε Ιούς, Trojans & worms
  • Προστασία από spyware & adware
  • Προστασία από κάθε τύπου keylogger επίθεση
  • Ανιχνεύση όλων των ειδών rootkits
  • Ασφάλεια απέναντι σε Ιούς κατά τη χρήση Instant Messaging (IM)
  • Επαναφορά του υπολογιστή σας σε περίπτωση κακόβουλων αλλαγών
  • Λειτουργία αυτοάμυνας τους προγράματος antivirus σε περίπτωση μη εγκεκριμένης διακοπής ή αποσυνδεσής του
  • Διάθεση εργαλείων για την δημιουργία Δίσκου Διάσωσης (Rescue Disc)
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Download το πρόγραμμα από το Rapidshare:
| Kaspersky Internet Security 7.0 |



Το Rise of the Footsoldier εξιστορεί την αδυσώπητη άνοδο του Carlton Leach, ενός από τους πιο φοβερούς στρατηγούς των χούλιγκαν του ποδοσφαίρου, που έγινε μέλος μιας πασίγνωστης συμμορίας εγκληματιών που ρήμαξαν τα πάντα στο πέρασμα τους από το Λονδίνο έως το Έσεξ, προς το τέλος της δεκαετίας του '80 και της πρόωρης δεκαετίας του '90. Περιγράφονται τρεις δεκαετίες της ζωής του, το πέρασμα του από το χουλιγκανισμό και η σταδιοδρομία του ως ψευτοπαλληκαράς, η συμμετοχή του στις εγκληματικές πτυχές της πρόωρης σκηνής "rave" και στη συνέχεια η ανάδειξή του σε έναν από τους πιο φοβερούς και σεβαστούς εγκληματίες στη χώρα. Η ιστορία ολοκληρώνεται με τρία μέλη της συμμορίας του να δολοφονούνται άγρια στη γνωστή σφαγή του Rettenden.

Σκηνοθεσία: Julian Gilbey
Ηθοποιοί: Ricci Harnett, Terry Stone, Craig Fairbrass, Roland Manookian, Frank Harper, Billy Murray, Neil Maskell
Βαθμολογία: 6.4/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3



Ο αρχηγός της αστυνομίας Rigg απαγάγετε βίαια και εκβιάζεται σε ένα ακόμα φονικό παιχνίδι του Jisgaw , δεν έχει παρά 90 λεπτά για ξεπεράσει μια σειρά από παρανοϊκές παγίδες και να σώσει έναν παλιό φίλο ή απλώς να αντιμετωπίσει τις θανατηφόρες συνέπειες. Το τέταρτο κομμάτι της σειράς του "SAW" , έρχεται ακόμα πιο τρομακτικό με τον Tobin Bell να είναι ξανά ο περίφημος Jigsaw Killer.

Σκηνοθεσία: Darren Lynn Bousman
Ηθοποιοί: Tobin Bell, Costas Mandylor, Scott Patterson, Donnie Wahlberg, Shawnee Smith
Βαθμολογία: 6,4/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U



Το Tune Up Utilities 2008 είναι μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα τυχόν σφάλματα που έχουν δημιουργηθεί στον υπολογιστή σας, κυρίως στη registry, να ανεβάσετε την απόδοση του συστήματός σας, να ελευθερώσετε χώρο στο δίσκο και να τροποποιήσετε την εμφάνιση των Windows.

Τα κύρια πλεονεκτήματά του είναι:
1. Πανίσχυρη ανασυγκρότηση δίσκου.
2. Επιτάχυνση της έναρξης, των Windows και του Internet.
3. Σύντομη και εκτεταμένη εκκαθάριση του δίσκου.
4. Αποτελεσματική μείωση άχρηστων δεδομένων.
5. Εκτεταμένη εκκαθάριση της registry.
6. Αποτελεσματική υποστήριξη για την επίλυση βασικών προβλημάτων των Windows.
7. Ασφαλής ανάκτηση και καταστροφή δεδομένων.
8. Αυτόματη επίλυση προβλημάτων και εκκαθάριση του δίσκου με τη χρήση του 1click maintenance.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Download το πρόγραμμα από το Rapidshare:
| Tune Up Utilities 2008 |

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

Jackass 2.5 DVDRip LPC - Πολύ καλή ποιότητα



Η τελευταία ταινία της σειράς Jackass, με τίτλο "Jackass 2.5", θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Internet και οποιοσδήποτε θα μπορεί να την παρακολουθήσει δωρεάν. Μάλιστα, η Paramount διαφημίζει αυτήν της την ενέργεια ως την "πρώτη ταινία που υποστηρίζεται από μεγάλη εταιρεία παραγωγής, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της online". Η ταινία έχει διάρκεια μιας ώρας, η παραγωγή της κόστισε 2 εκατομμύρια δολάρια και στην ουσία πρόκειται για μια σύνθεση από πρωτότυπο υλικό και αποσπάσματα που δεν ενσωματώθηκαν στην ταινία Jackass 2 που είχε προβληθεί στους κινηματογράφους το 2006.

Σκηνοθεσία: Jeff Tremaine
Ηθοποιοί: Johnny Knoxville, Preston Lacy, Bam Margera, Vincent Margera, Chris Pontius, Steve-O
Βαθμολογία: 8/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay



Μια παράξενη επιδημία έχει ως σύμπτωμα την αλλαγή συμπεριφοράς των ανθρώπων. Η Κάρολ εργάζεται ως ψυχίατρος στην Ουάσινγκτον και η συναναστροφή της με άτομα, τα οποία πάσχουν από τον ιό τη φέρνει αντιμέτωπη με μια τρομακτική ανακάλυψη. Η απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά των ασθενών της προέρχεται από την "εισβολή" εξωγήινων πλασμάτων στον ανθρώπινο οργανισμό, με στόχο τον αφανισμό του ανθρώπινου είδους. Η Κάρολ προσπαθεί απεγνωσμένα να σταματήσει την εξάπλωση της επιδημίας, μόνο που η λύση βρίσκεται πιο κοντά απ΄ ότι φαντάζεται. Η σωτηρία του κόσμου εξαρτάται από τον ίδιο της το γιο.

Σκηνοθεσία: Oliver Hirschbiegel
Ηθοποιοί: Nicole Kidman, Daniel Craig, Jeremy Northam, Jackson Bond, Jeffrey Wright, Veronica Cartwright, Josef Sommer
Βαθμολογία: 6/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Αυτόματη μετάφραση από το Google Talk



Η Google έχει αποδείξει πως είναι από τις εταιρίες που δε σταματούν να ενισχύουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει να ισχύει ούτε με το Google Talk. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία, θα ξεκινήσει να παρέχει ορισμένα chat bots, τα οποία θα αναλαμβάνουν χρέη αυτόματου μεταφραστή σε διάφορες γλώσσες, έτσι ώστε χρήστες από διάφορα μέρη του πλανήτη να μπορούν να συνομιλούν χωρίς πρόβλημα.H Google αναφέρει πως αρχικά, τα bots θα μπορούν να μεταφράζουν κείμενο ανάμεσα σε 30 γλώσσες συνολικά και θα έχουν τη μορφή en2ko@bot.talk.google.com, όπου το πρώτο μέρος χαρακτηρίζει τη μετάφραση που γίνεται (στο παράδειγμά μας, από Αγγλικά στα Κορεάτικα). Οι χρήστες χρειάζεται απλά να προσθέσουν το bot που θέλουν στη λίστα των Gmail επαφών τους και να τα προσκαλούν σε συνομιλίες που τα χρειάζονται.Oι έλεγχοι έχουν ξεκινήσει ήδη να γίνονται με αρκετά προβληματάκια να εμφανίζονται, ωστόσο η ομάδα που έχει αναλάβει το project δηλώνει πως μέχρι την επίσημη έναρξή του θα έχουν λυθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Πηγή:cosmo.gr

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

I Am Legend PROPER DVDSCR - Kαλή ποιότητα



Ο Ρόμπερτ Νέβιλ (Γουίλ Σμιθ) είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, όμως δεν καταφέρνει να περιορίσει ένα θανατηφόρο ιό, για τον οποίο δεν έχει βρεθεί θεραπεία και απ΄ότι φαίνεται έχει φτιαχτεί από ανθρώπινο χέρι. Ο Νέβιλ, που για ένα περίεργο λόγο δεν έχει μολυνθεί τον ιό, είναι ο τελευταίος επιζών στη Νέα Υόρκη και ίσως και στον κόσμο. Για τρία χρόνια, ο Νέβιλ στέλνει συνεχώς ραδιοφωνικά μηνύματα, προσπαθώντας να βρει άλλους επιζώντες. Όμως, δεν είναι μόνος…Μεταλλαγμένα θύματα της επιδημίας, παραμονεύουν στο σκοτάδι, παρακολουθώντας κάθε κίνηση του Νέβιλ και περιμένοντάς τον να κάνει το μοιραίο λάθος. Ίσως η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας, ο Νέβιλ προσπαθεί να βρει τρόπο να καταστρέψει τον ιό χρησιμοποιώντας το δικό του αμόλυντο αίμα. Αλλά ξέρει ότι μπορεί να μην τα καταφέρει και ο χρόνος τελειώνει…

Σκηνοθεσία: Francis Lawrence
Ηθοποιοί: Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan, Salli Richardson, Willow Smith
Βαθμολογία: 8/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U



Οι γυναίκες στη Βρετανία προτιμούν το να χαζεύουν στο Internet από το να κάνουν σεξ, σύμφωνα με έρευνα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Sun. Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, μία στις πέντε γυναίκες προτιμά το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου, καθώς κάτι τέτοιο προσφέρει την απόλυτη ηρεμία και χαλαρότητα. Μόλις το 7% δήλωσε πως χαλαρώνει με το σεξ, ποσοστό που φτάνει το αντίστοιχο για την ακρόαση μουσικής. Η μελέτη έγινε από το site Zylom.com και έδειξε ακόμα πως το 79% των γυναικών που δήλωσαν συμμετοχή ασχολούνται με online παιχνίδια και γρίφους με τις μισές από αυτές να αφιερώνουν πάνω από 8 ώρες την εβδομάδα για αυτό.

Πηγή: cosmo.gr

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Knol: ο ανταγωνιστής της Wikipedia



Μια καινούργια ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια αποφάσισε να δημιουργήσει ο όμιλος Google, με σκοπό να ανταγωνιστεί την συμμετοχική εγκυκλοπαίδεια Wikipedia. Το όνομα αυτής είναι «Knol» και προέρχεται από την αγγλική λέξη «knowledge» που σημαίνει «γνώση».
«Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που διαθέτουν χρήσιμες γνώσεις τις οποίες θα ήθελαν να μοιραστούν. Στις αρχές της εβδομάδας ζητήσαμε από ορισμένους επιλεγμένους ανθρώπους να δοκιμάσουν ένα νέο και δωρεάν εργαλείο για να γράφουν άρθρα» αναφέρεται στο επίσημο blog του Google.
Στο νέο αυτό εγχείρημα, η μεγάλη διαφορά με την Wikipedia θα είναι ότι τα άρθρα δεν θα είναι ανώνυμα, αλλά το κάθε ένα θα φέρει την υπογραφή διάσημου ιντερνετικού συντάκτη. «Σκοπός μας είναι να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά ένα θέμα να γράψουν ένα άρθρο αναφοράς» αναφέρει το Google και προσθέτει ότι «το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στο να μην αποκρύπτουμε τους συγγραφείς».
Μία άλλη βασική διαφορά με την Wikipedia, η οποία είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα είναι η διαφήμιση. «Είναι στη διακριτική ευχέρεια του συγγραφέα αν ένα άρθρο αναφοράς θα έχει διαφημίσεις. Εάν ένας συγγραφέας επιλέξει να υπάρχει διαφήμιση, το Google θα του δώσει ένα σημαντικό μέρος των εσόδων από αυτές».
Όπως ανακοίνωσε το Google, τα ηλεκτρονικά άρθρα θα καλύπτουν όλα τα θέματα: επιστήμη, ιατρική, γεωγραφία, ιστορία και πληροφορίες για τον ελεύθερο χρόνο.
«Το Google δεν θα είναι διευθυντής σύνταξης και ο έλεγχος των περιεχομένων θα παραμείνει στα χέρια των συγγραφέων» αναφέρει χαρακτηριστικά ο όμιλος.
Από το 2001 που δημιουργήθηκε, η Wikipedia είναι μία από τις ιστοσελίδες με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα διεθνώς και φιλοξενεί εκατομμύρια άρθρα σε πάνω από 100 γλώσσες.
Επειδή όμως τα άρθρα της είναι ανώνυμα, μπορούν να τροποποιηθούν από τον καθένα και αυτό έχει προκαλέσει προβλήματα στην αξιοπιστία της e-εγκυκλοπαίδειας. Ήδη το φως της δημοσιότητας είδαν υποθέσεις, όπου κάποιες εταιρίες έγραφαν οι ίδιες τα άρθρα που τις αφορούσαν.

Πηγή: cosmo.gr

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

Death Sentence DVDScr COCAIN - Πολύ καλή ποιότητα



Ο Νικ Χιουμ (Κέβιν Μπέικον) είναι ένας ήρεμος οικογενειάρχης και διευθυντής σε μια μικρή εταιρία της Βοστόνης. Έχει μια ικανοποιητική δουλειά, μια όμορφη οικογένεια, την ιδανική ζωή. Όλα αυτά, όμως, θα αλλάξουν, όταν ένα βράδυ θα γίνει μάρτυρας της άγριας επίθεσης μιας συμμορίας στο σπίτι του, αποτέλεσμα της οποίας θα είναι να χάσει τη ζωή του ο γιος του. Η θλίψη και η απόγνωση τον κυριεύουν και θα τον οδηγήσουν να πάρει το νόμο στα χέρια του, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εντοπίσει τα άτομα που ήταν υπεύθυνα για την επίθεση, το μοιραίο, εκείνο βράδυ. Δίπλα στον Κέβιν Μπέικον (mystic river, the woodsman), πρωταγωνιστεί η Άϊσα Τάϊλερ (24, friends, csi), ως η Αστυνόμος Ανθρωποκτονιών Γουάλις. Κατά τη διάρκεια διαλεύκανσης της υπόθεσης, η Γουάλις θα ξεπεράσει την επαγγελματική της ιδιότητα, προκειμένου να βοηθήσει τον Νικ, μη συνειδητοποιώντας ότι εκείνος μπορεί, ήδη, να έχει καταφύγει σε φόνο για να καταφέρει την εκδίκηση του στους δολοφόνους του παιδιού του.

Σκηνοθεσία: James Wan
Ηθοποιοί: Kevin Bacon, Garrett Hedlund, Kelly Preston, Jordan Garrett, Stuart Lafferty, Aisha Tyler, John Goodman
Βαθμολογία: 7,1/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4


Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

Lions For Lambs R5 HLS - Πολύ καλή ποιότητα



Ένα καταπληκτικό καστ ηθοποιών που συγκεντρώνει τα ονόματα του Τομ Κρουζ, της Μέριλ Στριπ και του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο οποίος έχει και τα σκηνοθετικά ηνία, εμφανίζονται σε ένα πολιτικό δράμα με έντονο αντιπολεμικό χαρακτήρα. Η υπόθεση ξετυλίγεται μέσα από τρία πρόσωπα: ένα νέο Γερουσιαστή (Κρουζ) ταγμένο στην τακτική "war on terror" (αντιμετώπιση της τρομοκρατίας με πόλεμο) που έχει να αντιμετωπίσει την κρίση στο Αφγανιστάν, μια δημοσιογράφο (Στριπ), στην οποία στηρίχτηκε η καριέρα του πρώτου, και έναν ιδεαλιστή καθηγητή (Ρέντφορντ), ο οποίος παλεύει κατά του πολέμου και προσπαθεί να αλλάξει στους μαθητές του την οπτική τους για τον κόσμο. Και ενώ η κρίση μαίνεται, δύο παλιοί μαθητές του καθηγητή βρίσκονται στον τόπο του πολέμου και των εγκλημάτων, αντιμετωπίζουν τη βαρβαρότητα και βλέπουν τις υποσχέσεις για έναν κόσμο χωρίς τρόμο να εξανεμίζονται για πάντα. Μια από τις σημαντικότερες ταινίες της χρονιάς.

Σκηνοθεσία: Robert Redford
Ηθοποιοί: Robert Redford, Meryl Streep, Tom Cruise, Michael Peña, Andrew Garfield, Peter Berg, Kevin Dunn
Βαθμολογία: 6,2/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

The Golden Compass "Pc DVD-Rom"



Βασισμένο στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές τους Nicole Kidman, και Daniel Craig, το "Τhe Golden Compass" είναι ένα adventure παιχνίδι που εξελίσσεται σε επικά περιβάλλοντα και σε παράλληλους κόσμους. Πάρτε το ρόλο της Lyra, ενός νεαρού κοριτσιού και με τη βοήθεια μίας μεγάλης αρκούδας ζήστε μια τρελή περιπέτειες προσπαθώντας να σώσετε τον κόσμο της καθώς και τον δικό μας.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

DEAL Or No DEAL "Pc Cd Rom"



Διαλέξτε τις βαλίτσες που θέλετε και παίξτε για να κερδίσετε 1.000.000 δολλάρια. Οπως και στο γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι Super Deal και εδώ υπάρχει ο Τραπεζίτης και εδώ ρισκάρετε με κάθε βαλίτσα. Μόνο ο Φερεντίνος λείπει αλλά μπορείτε να προετοιμαστείτε για μια πιθανή αυριανή παρουσία σας εκεί.

Samples: 1, 2

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |



H συγκλονιστική ιστορία μιας ολόκληρης εποχής: η σταυροφορία μιας γυναίκας για να αποκτήσει τον έλεγχο στον έρωτα, να συντρίψει τους εχθρούς της και να εξασφαλίσει τη θέση της ως μια ακαταμάχητη φιγούρα του Δυτικού κόσμου. Έχοντας επίγνωση των θρησκευτικών και πολιτικών αλλαγών στην κεντρική Ευρώπη στα τέλη του 16ου αιώνα, η Ελισάβετ I συνειδητοποιεί ότι η εξουσία της απειλείται ευθέως από τον Ισπανό Βασιλιά, Φίλιππο ΙΙ, που φέρεται να συμμαχεί με τη ξαδέρφη της, Μαρία Στιούαρτ. Κι ενώ ετοιμάζεται να κηρύξει τον πόλεμο για να υπερασπιστεί την Αυτοκρατορία της, τα τρυφερά αισθήματα που νιώθει για τον Σερ Ουόλτερ Ράλεϊ, δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση…

Σκηνοθεσία: Shekhar Kapur
Ηθοποιοί: Jordi Mollà, Aimee King, Geoffrey Rush, Cate Blanchett, John Shrapnel, Susan Lynch, Elise McCave
Βαθμολογία: 7/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U



Ένας από τους χαρακτηριστικότερους εκπροσώπους της γενιάς του γέλιου ο Μπεν Στίλερ, στη νέα ταινία των αδερφών Φαρέλι υποδύεται ένα νιόπαντρο που είχε την εντύπωση ότι παντρεύτηκε την ιδανική γυναίκα... Πολύ γρήγορα όμως συνειδητοποιεί πως ο γάμος του είναι κάθε άλλο παρά ειδυλλιακός. Η πολυαγαπημένη του σύζυγος, λίγες ώρες μετά το γάμο, αποκαλύπτεται ένας τρομερός εφιάλτης που δεν έχει καμία σχέση με ότι είχε ονειρευτεί.... Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν, κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος, γνωρίζει μια πραγματικά υπέροχη κοπέλα... Καιρός να σχολάσει ο γάμος λοιπόν...

Σκηνοθεσία: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Ηθοποιοί: Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Malin Akerman, Carlos Mencia, Rob Corddry, Stephanie Courtney
Βαθμολογία: 5.8/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U



Η καινούρια συνέχεια λοιπόν ονομάζεται “American Pie Presents : Beta House” και σε σύγκριση με τις προηγούμενες 2 συνέχειες θα έχει κάτι διαφορετικό! Οι πρωταγωνιστές του “American Pie Presents : The Naked Mile” επανέρχονται για καινούριες περιπέτειες! Πιστεύω ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα να τους δούμε ξανά και σε επόμενες συνέχειες αν βγάλει αρκετά λεφτά το dvd. Ποιος ξέρει μπορεί να ξαναβγεί και σε cinema η επόμενη συνέχεια! Η καινούρια ταινία λοιπόν, όπως μπορείτε να καταλάβετε και από τον τίτλο, αναφέρεται σε διαμάχες με αδελφότητες, τις επονομαζόμενες fraternities, στα αμερικάνικα κολλέγια. Φυσικά έχει και το ανάλογο love interest για να συμπληρωθεί το κλασικό πια μιξ!

Σκηνοθεσία: Andrew Waller
Ηθοποιοί: Robbie Amell, Bradford Anderson, Christine Barger, Shannon Beckner, Angela Besharah, Pilar Cazares, Joe Eigo
Βαθμολογία: 5.4/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007

The Flock DVDRiP HLS - Πολύ καλή ποιότητα



Ένας ώριμος πια ομοσπονδιακός αξιωματικός και η προστατευόμενή του προσπαθούν να εξιχνιάσουν μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση καθώς η εξαφάνιση ενός κοριτσιού μοιάζει να συνδέεται με την αποφυλάκιση ενός κρατουμένου, που είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα. Οι δύο αστυνομικοί βέβαια δεν έχουν να καταλογίσουν τίποτα στον πρώην κατάδικο αλλά το ένστικτο τους και κάποια αδιευκρίνιστα ακόμα στοιχεία οδηγούν κατευθείαν σε αυτόν... Δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν: πρέπει γρήγορα να αποδείξουν την ενοχή του, πριν προλάβει να φτάσει το επόμενο θύμα του.

Σκηνοθεσία: Wai-keung Lau
Ηθοποιοί: Richard Gere, Claire Danes, Ed Ackerman, Dwayne L. Barnes, Josh Berry, Frank Bond, Twink Caplan
Βαθμολογία: 6/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U



Το Juiced είναι το μοναδικό αγωνιστικό παιχνίδι που ολοκληρωτικά σε βάζει στην κουλτούρα και το lifestyle του ρεαλιστικού street racing ! Φτιάξε το αυτοκίνητο σου και λάβε μέρος σε αγώνες οπού το κοινό δεν είναι απλοί πολίτες αλλά διάσημοι DJs και καυτά μοντέλα! Ανέβασε την αδρεναλίνη σου στα ύψη προσπαθώντας να αποδείξεις ότι εσύ είσαι ο καλύτερος οδηγός
  • Αγωνίσου στο San Fran. Rome, London, Tokyo, Sydney και Paris
  • Περιλαμβάνει περισσότερα από 350 μοντέλα αυτοκινήτων
  • Χάστε ή κερδίστε τον σεβασμό σας ανάλογα με τις οδικές σας ικανότητες αλλά και την ικανότητα σας να στοιχηματίζετε σωστά
  • Eλέγξτε την απόδοση του αυτοκινήτου σας στο δυναμόμετρο
  • Ρεαλιστικά γραφικά
Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

The Brave One R5 mVs - Πολύ καλή ποιότητα



Η Έρικα εργάζεται ως παραγωγός ραδιοφώνου στη Νέα Υόρκη, ζει μια ιδανική ζωή και είναι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της. Τα δεδομένα αυτά μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν, μια μέρα, δέχονται επίθεση από μια συμμορία και η ίδια τραυματίζεται σοβαρά, ενώ ο σύζυγός της σκοτώνεται. Η Έρικα αδυνατεί να ξεπεράσει την τραγωδία αυτή και αρχίζει να ψάχνει μέσα στη νύχτα τους εγκληματίες, οι οποίοι ευθύνονται για το θάνατο του αγαπημένου της. Αυτή η στιγμή απελπισίας σύντομα μετατρέπεται σε εκδικητικό αγώνα κατά του εγκλήματος και η Έρικα αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια της, αψηφώντας κάθε κίνδυνο και, κυρίως, μην υπολογίζοντας τις δραματικές συνέπειες των πράξεών της στο χαρακτήρα της και στη ζωή της.

Σκηνοθεσία: Neil Jordan
Ηθοποιοί: Jodie Foster, Terrence Howard, Nicky Katt, Naveen Andrews, Mary Steenburgen, Ene Oloja, Luis Da Silva Jr.
Βαθμολογία: 7.2/10  [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

Rush Hour 3 DVDRip NeDiVx - Πολύ καλή ποιότητα



Το τρελό δίδυμο που απαρτίζεται από τον ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, Τζέιμς Κάρτερ, και τον Κινέζο Επιθεωρητή Λι, επιστρέφει με ασταμάτητη δράση και πολύ χιούμορ. Προορισμός τους, αυτή τη φορά, το Παρίσι και στόχος τους ένα παρακλάδι της Κινέζικης μαφίας, γνωστοί ως "Η Τριάδα". Η αποστολή είναι, ακόμα μια, εύκολη υπόθεση για τους δύο αστυνομικούς κι αυτό γιατί με τις εντυπωσιακές κινήσεις καράτε του Λι και τις ανεπανάληπτες ατάκες του Τζέιμς, όλα είναι εφικτά. Ο Τζάκι Τσαν και ο Κρις Τάκερ δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Σκηνοθεσία: Brett Ratner
Ηθοποιοί: Chris Tucker, Jackie Chan, Hiroyuki Sanada, Youki Kudoh, Max von Sydow, Yvan Attal, Noémie Lenoir
Βαθμολογία: 6.6/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4



476, Μ.Χ: η μέχρι τότε πανίσχυρη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία πνέει τα λοίσθια. Την παραμονή της ανακήρυξης του 12χρονου Ρωμύλου Αυγούστου σε νέο αυτοκράτορα, ο σαμάνος μάντης Αμβρόσινος, μέντορας και δάσκαλός του, προβλέπει κίνδυνο. Πράγματι, την ίδια νύχτα οι γονείς του Ρωμύλου σκοτώνονται από την επίθεση των Γότθων και ο ίδιος αιχμαλωτίζεται μαζί με τον Αμβρόσινο στο οχυρό του νησιού Κάπρι. Ο ηγέτης της τέταρτης λεγεώνας Αυρήλιος θα καταφέρει να τον ελευθερώσει, αλλά μόλις φτάσουν και πάλι στη στεριά θα ανακαλύψουν ότι οι μέχρι τότε Βυζαντινοί σύμμαχοί τους έχουν συμμαχήσει με τους Γότθους! Μετά από αυτή τη προδοσία, το μόνο που τους απομένει είναι να φτάσουν την μόνη λεγεώνα που έχει μείνει ακόμα πιστή στην Ρώμη - την ένατη λεγεώνα, στην αποκομμένη από τα γεγονότα Βρετάνη- και να τους καλέσουν να αντιμετωπίσουν μαζί τους εχθρούς.

Σκηνοθεσία: Doug Lefler
Ηθοποιοί: Colin Firth, Aishwarya Rai, Ben Kingsley
Βαθμολογία: 6.3/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U



Ραγδαία είναι η ανάπτυξη του Ιντερνετ στη χώρα μας, ωστόσο παρά τη σημαντική αύξηση η Ελλάδα παραμένει αρκετά πίσω σε σχέση με πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) τη Δευτέρα, το 25% των ελληνικών νοικοκυριών έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο το 2007, αύξηση δύο μονάδων σε σχέση με το 2006, οπότε το ποσοστό ήταν 23%. Ταυτόχρονα αυξήθηκαν κατά 3 μονάδες και οι συνδρομητές με ευρυζωνική σύνδεση. Συγκεκριμένα το 2006 το 4% των νοικοκυριών είχε «γρήγορο» Ιντερνετ, ενώ το 2007 το ποσοστό αυτό ανήλθε σε 7%. Στην ΕΕ τα υψηλότερα ποσοστά σύνδεσης στο Ιντερνετ εμφανίζουν η Ολλανδία (83%), η Σουηδία (79%) και η Δανία (78%) και τα χαμηλότερα η Βουλγαρία (19%), η Ρουμανία (22%) και η Ελλάδα (25%). Στην ΕΕ το 2007 το 54% έχει σύνδεση στο Ιντερνετ, από 49% το 2006. Αναφορικά με την ευρυζωνικότητα, τα υψηλότερα ποσοστά εμφανίζονται στην Ολλανδία (74%), τη Δανία (70%) και τη Σουηδία (67%) και τα χαμηλότερα στη Ρουμανία (8%) και την Ελλάδα (7%). Στην ΕΕ το 42% των νοικοκυριών είναι συνδρομητές με ευρυζωνική σύνδεση, από 30% το 2006.

Η συμπεριφορά του έλληνα χρήστη

Η Eurostat σημειώνει στην έκθεση της ότι το 36% των νοικοκυριών στην Ελλάδα χρησιμοποιούν κάποια μηχανή αναζήτησης στο Ιντερνετ, σε σχέση με το 57% των νοικοκυριών στην ΕΕ. Επίσης, το 26% κάνει χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (50% στην ΕΕ), το 13% προστατεύει τον υπολογιστή του από ιούς (30% στην ΕΕ), το 12% αναζητεί, «κατεβάζει» και εγκαθιστά προγράμματα (27% στην ΕΕ), το 11% συμμετέχει σε συζητήσεις (24% στην ΕΕ), το 6% κάνει τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Ιντερνετ (15% στην ΕΕ), το 9% ανταλλάσσει οπτικά και ηχητικά αρχεία μέσω διαδικτύου (13% στην ΕΕ) και το 5% δημιουργεί δική τους ιστοσελίδα (10% στην ΕΕ).

Πηγή: cosmo.gr

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

Red Hot Chili Peppers - Discography



Mία απο τις rock μπάντες η οποία συνδιάζει την funk, punk, rock, pop, psychedelic rock και την heavy metal μουσική. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 1983 στο Los Angeles. Τα μέλη της μπάντας είναι ο Anthony Kiedis, Micheal "Flea" Balzary, Jack Irons και ο Hillel Slovak. Το ίδιο έτος λίγο αργότερα, Jack Irons και ο Hillel Slivak κάνουν συμβόλαιο με τη μπάντα What is this? με αποτέλεσμα να φύγουν. Τότε ο πρώτος δίσκος της μπάντας ηχογραφήται με τους Jack Sherman στην κιθάρα και τον Cliff Martinez στα ντραμς.

      Download τα album από το Rapidshare:

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2007

Nero Burning ROM 8



Η εταιρεία Nero ανακοίνωσε την νέα έκδοση του Nero 8. To Nero 8 έρχεται να αντικαταστήσει ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο προϊόν, που ωστόσο στην τελευταία του έκδοση είναι ακόμα καλύτερο και φυσικά απαλλαγμένο από τα προβλήματα του παρελθόντος.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά της έκδοσης Nero Suite 8.0
1. Απευθείας πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της σουίτας μέσα από ένα κεντρικό περιβάλλον, το Nero Start Smart.
2. Άμεση πρόσβαση στις εργασίες σας
3. Επαναφορά δεδομένων από κατεστραμμένους ή μη αναγνώσιμους δίσκους
4. Εισαγωγή και διαμοιρασμός φωτογραφιών με ένα κλικ από και προς τις κοινότητες χρηστών στο Internet όπως το MyNero, YouTube και Myspace.
5. Εκτεταμένες δυνατότητες επεξεργασίας και authoring αρχείων βίντεο.
6. Υποστήριξη για High Definition
7. Λειτουργίες streaming για τα Xbox 360 και PlayStation 3
8. Υποστήριξη Blu-ray Disc και εγγραφή δίσκων HD DVD
9. Χρήση της τεχνολογίας SecurDisc για την προστασία των δεδομένων σας
10. Αντιγραφή CD/DVD με ένα κλικ

Serial: 1K22-0867-0795-66M4-5214-0096-0805
| Download το Nero 8 |

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

Stardust DVDRip DiAMOND - Πολύ καλή ποιότητα



Μια επική ερωτική ιστορία φαντασίας και περιπέτειας… Σε ένα ήρεμο χωριό της Αγγλίας, ο νεαρός Τρίσταν, προσπαθώντας να κερδίσει την καρδιά της πανέμορφης Βικτόρια, ξεκινά ένα ταξίδι πέρα από τα τείχη του χωριού του προκειμένου να βρει και να της φέρει ένα πεφταστέρι. Αναζητώντας όμως το πεφταστέρι, ο Τρίσταν γνωρίζει τον έρωτα και την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο του ίδιου του διάττοντος αστέρα, που έχει την όψη μιας πανέμορφης γυναίκας! Η επιστροφή όμως των δύο νέων στο χωριό δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς την καρδιά του αστεριού τη διεκδικούν πολλοί… Έτσι, μεταξύ άλλων, καταδιώκονται από μάγισσες και απάγονται από πειρατές σε μια προσπάθεια να μείνουν ζωντανοί… Ο έρωτας που γεννιέται αλλά και η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Τρίσταν περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα…

Σκηνοθεσία:Matthew Vaughn
Ηθοποιοί:Charlie Cox, Ian McKellen, Bimbo Hart, Alastair MacIntosh, David Kelly, Ben Barnes
Βαθμολογία: 8.1/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4



Το τρίτο μέρος της επιτυχημένης σειράς Empire Earth που άλλαξε το τοπίο στα παιχνίδια στρατηγικής, είναι επιτέλους εδώ, και ανεβάζει τον πήχυ των παιχνιδιών στρατηγικής πραγματικού χρόνου σε νέα ύψη.
Στο Empire Earth III ο χώρος δράσης είναι ολόκληρη η Γη, και οι παίκτες μπορούν να ριχτούν στη μάχη για την παγκόσμια κυριαρχία οπουδήποτε επιθυμούν σε μία αναλυτικότατη αναπαράσταση του πλανήτη μας, με πάνω από 60 χάρτες επαρχιών που αναπαράγουν πραγματικές τοποθεσίες της Γης.
- Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα την αρχική τοποθεσία και την αρχική εποχή στις οποίες θα ξεκινήσει η παρτίδα.
- Οι διαθέσιμοι πολιτισμοί είναι χωρισμένοι σε τρεις μοναδικές φατρίες: Δυτική, Μεσανατολική και Ανατολική. Κάθε φατρία έχει τα δικά της, αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως τεχνολογίες, μονάδες, δομές, και στυλ παιχνιδιού.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |