Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

Lions For Lambs R5 HLS - Πολύ καλή ποιότητα



Ένα καταπληκτικό καστ ηθοποιών που συγκεντρώνει τα ονόματα του Τομ Κρουζ, της Μέριλ Στριπ και του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο οποίος έχει και τα σκηνοθετικά ηνία, εμφανίζονται σε ένα πολιτικό δράμα με έντονο αντιπολεμικό χαρακτήρα. Η υπόθεση ξετυλίγεται μέσα από τρία πρόσωπα: ένα νέο Γερουσιαστή (Κρουζ) ταγμένο στην τακτική "war on terror" (αντιμετώπιση της τρομοκρατίας με πόλεμο) που έχει να αντιμετωπίσει την κρίση στο Αφγανιστάν, μια δημοσιογράφο (Στριπ), στην οποία στηρίχτηκε η καριέρα του πρώτου, και έναν ιδεαλιστή καθηγητή (Ρέντφορντ), ο οποίος παλεύει κατά του πολέμου και προσπαθεί να αλλάξει στους μαθητές του την οπτική τους για τον κόσμο. Και ενώ η κρίση μαίνεται, δύο παλιοί μαθητές του καθηγητή βρίσκονται στον τόπο του πολέμου και των εγκλημάτων, αντιμετωπίζουν τη βαρβαρότητα και βλέπουν τις υποσχέσεις για έναν κόσμο χωρίς τρόμο να εξανεμίζονται για πάντα. Μια από τις σημαντικότερες ταινίες της χρονιάς.

Σκηνοθεσία: Robert Redford
Ηθοποιοί: Robert Redford, Meryl Streep, Tom Cruise, Michael Peña, Andrew Garfield, Peter Berg, Kevin Dunn
Βαθμολογία: 6,2/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια τa αρχειa δημιουργουν ενα αλλο rar αρχειο το οποιο εχει κωδικο..
Μηπωσ τον ξερει κανενασ???

Ανώνυμος είπε...

ρε παπaρα Eno γιατι εβαλες packed ραρ αρχειο.. και πουλάς καιι μουρι στο piratebay για το blog σου οτι εχεις samples, infο, greek subs...

ΠΑΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Joni είπε...

Μαζί με τα αρχεία που κατέβασες, πρέπει ωα υπάρχει και ένα αρχείο *.nfo. Ανοιξέ το με έναν επεξεργαστή κειμένου και λογικά ο κωδικός θα είναι μέσα.