Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

Clive Barkers Jericho "PC DVD-Rom"

Το Clive Barker's Jericho είναι ένα τρομακτικό παιχνίδι τρόμου πρώτου προσώπου όπου ελέγχετε μια ομάδα και αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα και ιστορία από τον θρυλικό συγγραφέα και σκηνοθέτη τρόμου τον Clive Barker, τον δημιουργό του Hellraiser. Ένα αρχαίο κακό έχει μπει στον κόσμο μας και απειλεί να απλώσει την κηλίδα κακού σε ολόκληρη την Γη αν δεν την σταματήσει κάποιος. Στο κεντρικό σημείο είναι η μεσανατολική πόλη της Al-Khali, μια σύγχρονη πόλη χτισμένη πάνω από αρχαίες καταστροφές δεκάδων παλιών κατακτητών. Το Clive Barker's Jericho είναι ένα απίστευτα τρομακτικό παιχνίδι όπου οι παίκτες θα ταξιδέψουν μέσα από διαβολεμένα μέρη και ανάμεσα στο χρόνο και θα πολεμήσουν φρικιαστικούς και εξωπραγματικούς εχθρούς.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalispera
gnorizi kanis se ti morfi ine
to kano extract alla den ine se morfi iso
kapios help
efxaristo ektopreoteron

Joni είπε...

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω, αλλα μπορεις να κατεβασεις το UltraISO. Διαχειριζεται οποιαδηποτε μορφη εικονικου αρχείου και μπορεις να το γραψεις κατευθειαν σε DVD η να το μετατρεψεις σε ISO για να το γραψεις με το Nero.

Κατεβασε το UltraISO απο εδω:

http://rapidshare.com/files/64419021/UISO8premiumEd8.6.3.2056.rar

Εχει μεσα και το Serial.

Ανώνυμος είπε...

exo to power iso k to daemon
afu ta ekana extract
ta metetrepsa k se iso
alla to image cd otan to diavazi
ine pali se morfi mdf dld stin arxiki tu katastasi opos itan prin to metatrepso
efxaristo gia tin grigori apantisi
k as elpisume oti tha vrethi kapios
pu tha gnorizi pos na trexume to katarameno game :P
to idio provlima to exo antimetopisi
k me alla game pu ixan sxedon ton idio type arxia
opiadipote pliroforia kalodexumenh

Joni είπε...

Δοκίμασε και το UltraISO, Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο. Προσωπικά έχω μετατρέψει mdf σε iso με με αυτο επιτυχώς. Πάντως τα αρχεία mdf δημιουργούνται με το Alcohol 120%. Θα έπρεπε όμως να γίνεται mout με το Daemon Tools, δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταια έκδοση. Η καλύτερη λύση που σου προτείνω ειναι να το ανοίξεις με το UltraISO και να το αντιγράψεις σε DVD από εκεί. Ελπίζω να σε βοήθησα.