Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Lost "Οι Αγνοούμενοι" Season 4 Episode 9



Δράση, μυστήριο, ανατροπές, flash forwards και ένας ακόμη θάνατος! Tο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στον Μπέντζαμιν Λάινους που πάλι με τα κόλπα του τα καταφέρνει μια χαρά, αλλά δεν λείπουν οι απώλειες.
Επίσης, έχουμε αρκετές απαντήσεις και εξελίξεις. Γιατί συνεργάζονται τελικά στο μέλλον ο Σαγίντ με τον Μπεν; Ποιος ελέγχει το τέρας; Τι γίνεται με τον Μπεν και τον Τσαρλς Γουίντμορ;
Πραγματικά πολλά νέα στοιχεία και φυσικά νέες απορίες στο νέο επεισόδιο.

Σκηνοθεσία: Stephen Williams
Ηθοποιοί: Matthew Fox, Evangeline Lilly, Naveen Andrews, Terry O'Quinn, Josh Holloway, Emilie de Ravin, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Jorge Garcia, Dominic Monaghan
Βαθμολογία: 9,0/10 [iMDB]



Τα πάνω-κάτω φαίνεται πως θα φέρει ο ΟΤΕ στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της συναδέλφου Τέτης Γουμενίδη στη Ναυτεμπορική, ο Οργανισμός ετοιμάζει αντεπίθεση σε πολλούς τομείς, ανάμεσα στους οποίους και στους τομείς IPTV, δορυφορικού Internet και παροχής υψηλής ευκρίνειας καναλιών, από τα οποία θα προβληθεί και του Euro 2008 καθώς και οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ αναφέρει τα ακόλουθα: «Σε κινήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα όχι μόνο στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, αλλά και της ψυχαγωγίας προχωρά ο ΟΤΕ ο οποίος, διά μέσου της θυγατρικής του Hellas Sat κατέθεσε στις 17 Απριλίου στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αίτηση για τη χορήγηση άδειας δορυφορικής συνδρομητικής ψηφιακής τηλεόρασης. Στα άμεσα σχέδια του Οργανισμού είναι να λανσάρει τη δική του ψηφιακή πλατφόρμα για την παροχή υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης. Δηλαδή, μεταξύ άλλων η παροχή ενός -ή στην εξέλιξή του προγράμματος- περισσότερων «μπουκέτων» τηλεοπτικών καναλιών μέσω δορυφόρου, υπηρεσία η οποία θα συνδυαστεί με μια σειρά από νέες άλλες όπως π.χ. η τηλεόραση μέσω Internet (IPTV - Internet Protocol TV) αλλά και το δορυφορικό Internet.

Ειδικά για το τελευταίο, που αποτελεί τη λύση για μια σειρά από περιοχές όπου το επίγειο δίκτυο δεν μπορεί να υποστηρίξει υπηρεσίες τηλεόρασης, πληροφορίες αναφέρουν πως η αγορά σύντομα θα αλλάξει σημαντικά καθώς οι τιμές θα υποχωρήσουν δραματικά. Σήμερα, ο εξοπλισμός για να έχει κανείς την υπηρεσία της δορυφορικής σύνδεσης με το διαδίκτυο κοστίζει περί τα 1.000 ευρώ και με τις νέες συνθήκες οι τιμές θα διαμορφωθούν στα 300 ευρώ, ενώ η μηνιαία συνδρομή πιθανότατα να διαμορφωθεί στα 30 ευρώ από περίπου 100 που είναι σήμερα. H δορυφορική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί από τον Οργανισμό θα υποστηρίζει τη μετάδοση και εκπομπής υψηλής ευκρίνειας (High Definition ανάλυσης 1920x1080 pixels) δηλαδή τεχνολογία νέας γενιάς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως άμεσα θα ανακοινωθεί από τον όμιλο ΟΤΕ, την ΕΡΤ και το Yπουργείο Μεταφορών ότι οι επικείμενες αθλητικές αναμετρήσεις του Euro 2008 και των Ολυμπιακών Αγώνων της Κίνας θα είναι δυνατόν να γίνουν σε μετάδοση High Definition. Η παρακολούθησή τους θα γίνει εφικτή με τη διάθεση ειδικής κάρτας η οποία θα μπορεί να λειτουργήσει σε αποκωδικοποιητές που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά. Ο ΟΤΕ έχει ανακοινώσει επίσημα πως από το Σεπτέμβριο θα παρέχει υπηρεσίες περιεχομένου, όπως τηλεοπτικά κανάλια και ταινίες κατά παραγγελία (video on demand).

Μόνο που όπως φαίνεται προχωρά ένα βήμα παραπέρα και εκτός από τις υπηρεσίες που θα δίνει μέσω του χάλκινου επίγειου δικτύου και του δικτύου οπτικών ινών, ουσιαστικά δημιουργεί και τον πρώτο ανταγωνιστή της συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης με την εμπορική ονομασία Nova.

Παλαιότερα είχε επιχειρήσει και πάλι να δημιουργήσει τη δική του ψηφιακή πλατφόρμα με άδεια την οποία θα εξασφάλιζε μέσω της ΕΡΤ. Οι δύο -ΟΤΕ και ΕΡΤ- είχαν υπογράψει συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η οποία όμως ουδέποτε υλοποιήθηκε. Έκτοτε υπήρξε ένα διάστημα στο οποίο ο ΟΤΕ εξαιτίας της νομοθεσίας περί βασικού μετόχου που πλέον δεν υφίσταται δεν μπορούσε να προχωρήσει σε τέτοιες υπηρεσίες.

Ωστόσο τώρα το «παιχνίδι» ανοίγει μάλλον θεαματικά με δεδομένη τη σύγκλιση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών (τηλεφωνία και Internet) με τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας και περιεχομένου. Άλλωστε δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες μέρες από την υπογραφή της συμφωνίας πώλησης της Nova στην τηλεπικοινωνιακή εταιρεία Forthnet. Η εξαγορά αυτή τελεί υπό την έγκριση των αρμοδίων αρχών.

Εκτιμάται ότι όταν τα σχέδια των δύο τηλεπικοινωνιακών οργανισμών ΟΤΕ και Forthnet, με βάση τα νέα δεδομένα, φτάσουν να εγκατασταθούν στα σαλόνια των καταναλωτών, εξαιτίας βεβαίως του ανταγωνισμού που δημιουργείται, οι τιμές για τις υπηρεσίες της συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης δεν θα έχουν καμιά σχέση με τις σημερινές.

Πληροφορίες σχετικές με τα εμπορικά πλάνα του ΟΤΕ κάνουν λόγο για σημαντικά χαμηλότερα τιμολόγια, αν και δεν είναι ακόμα ευκρινές το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση με τα δικαιώματα μετάδοσης π.χ. των σημαντικών αθλητικών γεγονότων.

O όμιλος ΟΤΕ έχει την εμπειρία μετάδοσης συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης από τη RomTelecom, η οποία παρέχει με επιτυχία την υπηρεσία με την ονομασία Dolce. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας μάλιστα ο Οργανισμός ανακοίνωσε σχετικά ότι η υπηρεσία Dolce έφθασε τους 500.000 πελάτες σε μόλις 16 μήνες από την εμπορική της παρουσίαση.

Με έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη το 2007 έχει πετύχει ρυθμό διείσδυσης στην αγορά δορυφορικής τηλεόρασης της γειτονικής χώρας πάνω από 33%. Η υπηρεσία Dolce αποκτά περίπου 30.000 νέους πελάτες το μήνα και αποτελεί ένα από τα ισχυρά αναχώματα της RomTelecom στη μάχη με τον ανταγωνισμό ο οποίος είναι ιδιαίτερα έντονος στη Ρουμανία».

Αναμένουμε με αγωνία περαιτέρω εξελίξεις…



Ως τώρα ξέραμε ότι ο Χίτσκοκ είναι ο μόνος σκηνοθέτης που έκανε ριμέικ σε δική του ταινία με τον "Άνθρωπο που Ήξερε Πολλά". Τώρα και ίσως να μην είναι εντελώς τυχαίο, έρχεται να προστεθεί και ο Μίκαελ Χάνεκε. Δέκα χρόνια μετά το μοναδικό και αλησμόνητο " Funny Games", μια ταινία για την οποία κανείς δεν μπορεί να έχει ουδέτερη άποψη, ο Αυστριακός σκηνοθέτης διασχίζει τον Ατλαντικό και ξαναφτιάχνει το αριστούργημα του πλάνο-πλάνο και σκηνή-σκηνή (ακόμα και το σπίτι με τον κήπο μοιάζει υπερβολικά μ αυτό της πρώτης ταινίας), αλλά αυτή τη φορά, στα αγγλικά με γνωστούς πρωταγωνιστές και τον Ντάριους Κόντζι στη διεύθυνση φωτογραφίας.

Σκηνοθεσία: Michael Haneke
Ηθοποιοί: Naomi Watts, Tim Roth, Michael Pitt, Brady Corbet, Devon Gearhart
Βαθμολογία: 7.0/10 [iMDB]

Samples: 1, 2, 3, 4, video

Torrent:
Download την ταινία από το The Pirate Bay
Υπότιτλοι:
Download τους υπότιτλους από το Subs4U

Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Tiesto - Elements Of Life Remixed



Από τις 10 Απριλίου κυκλοφορεί το νέο Album του γνωστού πλέον σε όλους μας Tiesto και φέρει τον τίτλο "Elements Of Life". Το Album πήγε κατευθείαν στην κορυφή της διεθνούς Trance σκηνής και περιλαμβάνει ονόματα όπως ΒΤ ή αλλιώς Brian Transeau, Julie Thomson, την κορυφαία Jes Brienden και τον γνωστο τραγουδιστή των Faithless Maxi Jazz. Επίσης έχουμε και μια νέα συνεργασία στο κομμάτι "In the Dark" με τον Christian Burns τον οποίο γνώρισε ο Tiesto μέσω MySpace!!!
"Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο μου album όπως επίσης και το νέο μου Single "In The Dark". Είναι ένα πειραματικό έργο το οποίο συνδυάζει το στύλ του rock με trance και ηλεκτρονική μουσική. Είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να συνδυάσω αυτά τα πολύ διαφορετικά είδη μαζί. Πάντα μου άρεζε η rock μουσική οπότε έχει κάποιο νόημα η κίνηση αυτή", αναφέρει ο Tiesto.

Download το album από το:
| Rapidshare Part1, Part2 |



O αριθμός των ιών, worms και Trojans έφτασε στο σύνολο το ένα εκατομμύριο και οι απειλές για την ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού μας υπολογιστή αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.
H Symantec, εταιρεία που ασχολείται με τη δημιουργία προγραμμάτων για την αντιμετώπιση ιών, ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ότι οι απειλές των ηλεκτρονικών υπολογιστών από κακόβουλα προγράμματα έχει ανέβει επίπεδο. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των ιών, worms και trojans έχει αγγίξει το ένα εκατομμύριο, με αρκετά να είναι αυτά που έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο δωδεκάμηνο.
Το μεγαλύτερο μέρος των απειλών έχει ως στόχο τα PCs που «τρέχουν» λειτουργικό Windows και κατά κύριο λόγο στόχος τους είναι να εισέλθουν στον υπολογιστή του θύματος και να το οδηγήσουν σε «κατέβασμα» διάφορων μολυσμένων προγραμμάτων. Αυτό που έχουμε να κάνουμε όλοι μας είναι να προφυλάσσουμε τον υπολογιστή μας, τόσο με προγράμματα antivirus, καθώς και με αντίστοιχα που ελέγχουν την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου.
Κι αν θέλετε να απαλαγείτε τελείως από τους ιούς και να ησυχάσει το κεφάλι σας, πετάξτε τα Windows και βάλτε Linux.

Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Penubra: The Black Plague "Pc CD-Rom"



Το Penumbra Black Plague είναι ένα first-person horror-adventure παιχνίδι που σε βάζει στο σκοτάδι. Τρομακτικές τοποθεσίες που σε ρίχνουν στα έγκατα ενός τεταμένου ταξιδιού ανακάλυψης και επίλυσης προβλημάτων. Ο κίνδυνος παραμονεύει παντού και οι εχθροί σου σε καταδιώκουν, καθώς προσπαθείς να ανακαλύψεις την αλήθεια για την οικογένεια του Philip. Ατμοσφαιρικό και επιβλητικό, το Penumbra θα τεστάρει τις αντοχές σου και τις ασθήσεις σου για τις δύσκολες αποστολές.

Χαρακτηριστικά:
-Διελεύκανε το μυστήριο με την stand-alone συνέχεια του Penumbra Overture.
-Επιβλητικά σκηνικά και εντυπωσιακό storyline.
-Συναρπαστικός κόσμος εμπνεόμενος απο ρεαλιστικά φυσικά φαινόμενα.
-Απόλυτα ρεαλιστική κίνηση καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
-Αντίληψη των καταστάσεων έντασης μέσω των Multi-channel 3D Positional Audio και του Adapted Motion Blur (μειωμένη ταχύτητα αντίδρασης και βαριά αναπνοή σε στιγμές έντασης που σε καταβάλλουν).

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι | Το crack |

Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Crimes of War "Pc DVD Rom"



Απρίλιος του 1945, οι τελευταίες μέρες πριν το τέλος του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Το Βερολίνο δέχεται σφοδρή επίθεση απο τις συμμαχικές δυνάμεις, αποτελώντας το τελευταίο προπύργιο της πτώσης της αυτοκρατορίας του τρίτου Ράϊχ. Ο Χίτλερ βρίσκεται καλά φυλασσόμενος στο Führerbunker, γνωρίζοντας πολύ καλά οτι η κατάσταση είναι απελπιστική και μη αναστρέψιμη. Τις ύστατες αυτές στιγμές τίθεται σε εφαρμογή ένα εντελώς παρανοϊκό σχέδιο που θα εκτελεστεί με την απόδραση των υψηλότερων στελεχών των SS και του χιτλερικού καθεστώτος , πριν οι σοβιετικές δυνάμεις υψώσουν την σημαία τους στο Reichstag. Εκεί αναλαμβάνει δράση η αντίσταση με σκοπό να εμποδίσει το διαβολικό σχέδιο πάση θυσία...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
-Χρησιμοποιήστε μια μεγάλη γκάμα οχημάτων για να προκαλέσετε την μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στον εχθρό.
-Συνεργαστείτε με τις δυνάμεις της αντίστασης απέναντι στο σατανικό σχέδιο που ετοιμάζουν οι SS. Πολλόι σπουδαίοι χαρακτήρες που θα συμβάλουν στην εξέλιξη της ιστορίας.
-Μεγάλο διαθέσιμο οπλοστάσιο απο αυθεντικά όπλα απο το πιστόλι χειρός Luger Parabellum, το συμμαχικό αυτόματο Tommy Gun και το οπλοπολυβόλο MG-42.
-Πολεμήστε σε ερειπωμένες πόλεις, βομβαρδισμένα εργοστάσια για να φτάσετε μέχρι τις εγκαταστάσεις των αρχηγείων του 3ου Ράϊχ στο μεταίχμιο της τελικής κατάρρευσης.
-Παίξτε σε παιχνίδι πολλαπλών παικτών μέσω διαδικτύου ή LAN.

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι & το crack |

Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Horton Hears a Who! R5 iNQONTROL - Πολύ καλή ποιότητα



Μετά την "Εποχή των Παγετώνων", η 20th Century Fox Animation παρουσιάζει μια νέα ταινία κινουμένων σχεδίων, που βασίζεται στο πολυαγαπημένο βιβλίο του 1954 "Horton Hears a Who" του συγγραφέα Τεντ Γκέισελ, που υπέγραφε με το ψευδώνυμο Δρ. Σέους. Τα βιβλία του συγκαταλέγονται στα καλύτερα της οικογενειακής λογοτεχνίας, έχουν πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ έχουν μεταφραστεί σε 15 γλώσσες. Η σειρά βιβλίων με ήρωα τον Χόρτον είναι πάντα ανάμεσα στα βιβλία του Δρ. Σέους με τις μεγαλύτερες πωλήσεις!
Η ταινία έχει ήρωα έναν ευφάνταστο ελέφαντα, ο οποίος κάποια μέρα ακούει μια κραυγή να φωνάζει 'βοήθεια' από ένα μικρό κύμα σκόνης που περιπλανιέται στον αέρα. Με την υποψία ότι ίσως υπάρχει ζωή σε αυτό, και παρά το γεγονός ότι όσοι τον περιβάλλουν πιστεύουν ότι έχει χάσει τα λογικά του, ο Χόρτον είναι αποφασισμένος να βοηθήσει.

Σκηνοθεσία: Jimmy Hayward, Steve Martino
Ηθοποιοί: Jim Carrey, Steve Carell, Carol Burnett, Will Arnett, Seth Rogen
Βαθμολογία: 7.6/10 [iMDB]

Samples: video



Βρισκόμαστε στο έτος 1971, όπου κλέφτες ανοίγουν τον υπόγειο θάλαμο μιας τράπεζας στο Λονδίνο και λεηλατούν ασφαλή κιβώτια καταθέσεων μετρητών, κοσμήματα μεγάλης αξίας και όχι μόνο αφού τα κιβώτια αυτά περιέχουν και μυστικά, μυστικά τα οποία θα τους οδηγήσουν σε ένα κόσμο διαφθοράς και σκανδάλων. Η ληστεία έγινε πρωτοσέλιδο για μερικές μέρες και μετά ξεχάστηκε. Η ταινία αυτή, αποκαλύπτει τι ήταν κρυμμένο για πρώτη φορά. Η ιστορία αναφέρεται στη δολοφονία, τη δωροδοκία, τα σεξουαλικά σκάνδαλα που σχετίζονται με τη Βασιλική οικογένεια και στην οποία οι κλέφτες τελικά ήταν οι πιο αθώοι άνθρωποι.

Σκηνοθεσία: Roger Donaldson
Ηθοποιοί: Jason Statham, Saffron Burrows, Stephen Campbell Moore, Daniel Mays
Βαθμολογία: 7.8/10 [iMDB

Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Vantage Point R5 iGNiTE - Πολύ καλή ποιότητα



Δύο Μυστικοί Πράκτορες βρίσκονται σε αποστολή προστασίας του Προέδρου των ΗΠΑ, στη διάσκεψη κορυφής για τον παγκόσμιο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Όταν όμως γίνεται απόπειρα δολοφονίας κατά του Πλανητάρχη, λίγο μόνο μετά την άφιξή του στην Ισπανία, ακολουθεί χάος και οι ζωές διαφορετικών ανθρώπων συγκρούονται! Μέσα στο πλήθος, ένας Αμερικάνος τουρίστας, βιντεοσκοπεί το ιστορικό αυτό γεγονός για το δείξει στα παιδιά του. Μία Αμερικανίδα τηλεοπτική παραγωγός στέλνει συνεχώς ρεπορτάζ από τις εξελίξεις στην πατρίδα της. Μόνο όταν παρακολουθήσουμε το γεγονός από την οπτική γωνία του κάθε προσώπου για τα ίδια 15 λεπτά που προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν τους πυροβολισμούς, θα αποκαλυφθεί η τρομακτική αλήθεια για την απόπειρα.

Σκηνοθεσία: Pete Travis
Ηθοποιοί: Dennis Quaid, Matthew Fox, Forest Whitaker, Bruce McGill, Edgar Ramirez, Saïd Taghmaoui, Ayelet Zurer
Βαθμολογία: 6.7/10 [iMDB]



Η ομάδα Rainbow Six επιστρέφει. Ακολουθώντας νέες πρακτικές στο σχεδιασμό και στην τεχνολογία, το Rainbow Six Vegas 2 μας επαναφέρει στη λαμπερή πόλη για να τελειώσουμε τους ανοικτούς λογαριασμούς. Η συνέχεια του κορυφαίου Rainbow Six Vegas λύνει τις απορίες στο σενάριο και ολοκληρώνει τον κύκλο του αίματος που ξεκίνησε από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λας Βέγκας.
Με πολύ βελτιωμένα γραφικά και ήχο, ο νέος τίτλος της Ubisoft συνταράσσει τις αισθήσεις. Το βελτιωμένο A.I. αλλά και η δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι με έναν φίλο σας συνεργατικά ξεχωρίζουν, όπως και οι νέες επιλογές στο multiplayer. Ένας από τους καλύτερους τίτλους της χρονιάς!

Download από το The Pirate Bay [torrent]:
| Το παιχνίδι & το crack |

Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Heroes "Season 1 και 2 Full"



Το επικό δράμα "Heroes" μας διαδραματίζει τις ζωές κοινών ανθρώπων που ανακαλύπτουν ότι έχουν ασυνήθιστες ικανότητες. Ενώ μια ολική έκλειψη ρίχνει την σκιά της σε όλη τη γη, οι θεατές ακολουθούν έναν καθηγητή γενετικής στην Ινδία όπου η εξαφάνιση του πατέρα του τον οδηγεί να αποκαλύψει μια μυστική θεωρία. Ότι υπάρχουν άνθρωποι με υπερδυνάμεις αναμεσά μας. Ένας νεαρός ονειροπόλος προσπαθεί να πείσει τον αδερφό του που ασχολείται με την πολιτική ότι μπορεί να πετάξει. Μια μαζορέτα διαπιστώνει ότι είναι τελείως άφθαρτη. Μια στριπτιζεζ στο Λας Βέγκας παλεύοντας να τα βγάλει πέρα παρέχοντας όσα χρειάζεται στον μικρό γιο της ανακαλύπτει ότι το είδωλο της στον καθρέπτη έχει ένα μυστικό. Ένας τρόφιμος φυλακής μυστυριoδώς ανακαλύπτει ότι ξυπνάει έξω από το κελί του. Ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης, που ο εθισμός του με τα ναρκωτικά καταστρέφει τη ζωή του και τη σχέση του με την κοπέλα του, μπορεί να ζωγραφίσει το μέλλον. Ένας αστυνομικός μπορεί να ακούσει τις σκέψεις των άλλων. Στην Ιαπωνία, ένας νέος άντρας αναπτύσσει την ικανότητα να σταματά το χρόνο μέσα από την δύναμη της θέλησης του. Η απώτερη μοίρα τους δεν είναι τίποτα άλλο από το να σώσουν τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Tim Kring
Ηθοποιοί: Hayden Panettiere, Jack Coleman, Sendhil Ramamurthy, Masi Oka, James Kyson Lee, Milo Ventimiglia, Greg Grunberg, Ali Larter, Adrian Pasdar, Santiago Cabrera
Βαθμολογία: 8.4/10 [iMDB]

Download την σειρά από το The Pirate Bay [Torrent]:
| Season 1 | Season 2

Download τους υπότιτλους από το Rapidshare:
| Season 1 | Season 2 |



Tην παραμονή της αναχώρησης του καλύτερού τους φίλου για την Ιαπωνία, πέντε νεαροί οργανώνουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι. Η όλη βραδιά όμως παίρνει μια απροσδόκητη τροπή, καθώς ένα τεράστιο τέρας επιτίθεται στη Νέα Υόρκη. Απόλυτη σύγχυση και χάος επικρατούν στην πόλη και οι πέντε νεαροί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να ξεφύγουν από τον όλεθρο... Όλα όσα κατέγραψε η κάμερά τους, την ώρα που προσπαθούν να επιζήσουν του τέρατος, αποτυπώνονται στη μεγάλη οθόνη.

Σκηνοθεσία: Matt Reeves
Ηθοποιοί: Lizzy Caplan, Jessica Lucas, T.J. Miller, Michael Stahl-David, Mike Vogel, Odette Yustman
Βαθμολογία: 7.8/10 [iMDB]